Dufte

Vi elsker sofistikerede og stimulerende dufte og har gjort netop dette til et vigtigt element i vores Simple Goods koncept.

For os er valget nemt. Vi anvender naturlige, dynamiske æteriske olier udvundet af naturen og vil aldrig vælge inaktive, syntetiske dufte fremstillet i et laboratorium. Lad os fortælle hvorfor.

Gennem århundreder er æteriske olier blevet anvendt medicinsk til at dræbe bakterier, virus og svamp. Æteriske olier har samtidig en positiv indflydelse på vores fysiske og mentale velvære og fremmer eksempelvis harmoni, balance, energi, fokus og afslapning. På grund af disse stimulerende egenskaber er æteriske olier populære indenfor aromaterapi og naturmedicin.

Vores dufte er fremstillet af 100 % naturlige og økologiske æteriske olier af høj kvalitet. De er rene essenser udvundet af lang række medicinske planter, bær, blomster, urter, rødder og bark. Deres oprindelse er fra hele verden – nogle af dem er dyrket og andre gror vildt.
Alle vores olier er omhyggeligt udvalgt for deres unikke duft og positive indflydelse på vores mentale sundhed. De er sat sammen i unikke kombinationer der skaber perfekt harmoni mellem duftnoterne. Resultatet er elegante, uventede og sofistikerede dufte der hver i sær har dokumenteret positiv effekt på vores mentale og følelsesmæssige sundhed.

Mens du rengør dit hjem kan du nyde den beroligende og opløftende effekt af disse unikke kombinationer af æteriske olier.
Vores ønske er at give dig en positiv og opløftende rengøringsoplevelse.