Probiotika

Probiotika

Hvorfor rengøre med skadelig kemi, når vi i stedet kan rengøre med naturen selv?

Glem sloganet: ”Vi slår 99,9 % af alle bakterier ihjel” for med Simple Goods: “Rengør vi uden skadelig kemi” på samme måde som naturen har gjort det i tusinder af år.

Når du gør rent med Simple Goods produkter opretholdes der en sund microflora i hjemmet. Rengøringsmidlerne efterlader et lag af “gode” bakterier – probiotika – på overfladen. Disse bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partiker og spiser disse. Hvad der er endnu mere fantastisk er, at de fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3 dage efter du er færdig med at gøre rent.
Rengøringsprodukterne er ikke kun effektive og miljøvenlige – de har også en langtidsvirkende effekt i forhold til at nedbryde snavs og dårlig lugt.

Men hvad sker der så, når rengøringsmidlerne ledes ud med spildevandet?
Så indgår bakterierne i det naturlige kredsløb – hvor de allerede findes – og fortsætter med at nedbryde organisk materiale og omdanne det til kuldioxid og vand. Dermed bidrager de til at opretholde en naturlig bakterie flora ude i selve naturen. Probiotika er ikke kun miljøvenlige – de beriger også naturen, når de udledes.

I stedet for at tilføre skadelig kemi som aktive stoffer i vores rengøringsprodukter, benytter Simple Goods udelukkende økologiske og naturlige ingredienser. Produkterne er milde, naturlige, pH neutrale og 100 % biologisk nedbrydelige.