Rengøringsmidler til badeværelse

Et lækkert badeværelse skal være rent, pæn og indbydende. Et rent badeværelse er ikke kun af praktiske hygiejnisk årsager, men det kan også give en dejlig følelse af velvære.

På badeværelset har man en god mulighed for at nyde lidt tid alene. Toilet besøg er for nogen et fristed, andre et tilflugtssted –fra livets stress og jag.

 

Da det trods alt er på toilettet og badeværelset, at vi kommer i berøring med rigtig mange af dårlige bakterier, er hygiejnen på badeværelset vigtig for din hygiejniske standard i hele hjemmet.

Badeværelser har ofte tendens til at blive fugtigt og hermed gunstig for de skimmel bakterier.

 

Hold dit badeværelse rent nemt og naturligt med Simple Goods.

Mindst en gang om ugen bør badeværelse gennemgå en fuldstændig rengøring. Alle flader hvor de dårlige bakterier kan samles skal rengøres. Det er toilettet, håndvasken, brusekabinen og badeværelsesgulvet samt toiletskabe. Det er vigtigt at have øje for rækkefølgen, når badeværelset gøres rent. Bad, håndvask, spejle og skabe rent, så toilettet og til sidst gulvet og husk at skifte sæbevand og klude undervejs, når du gør rent.

 

Simple Goods grundlæggende filosofi er, at bakterier som udgangspunkt ikke er ensbetydende med noget dårligt. Mange associerer bakterier som sygdomsfremkaldende organismer.

Simple Goods rengørings produkter er 100 % naturlige og helt fri for skadelig kemi. I stedet for kemi er naturens sunde og gode Probiotiske bakterier tilsat.

 

Rengøringsmidlerne efterlader et lag af “gode” bakterier – probiotika – på overfladen. Disse gode bakterier trænger også dybt ned i porer, revner og sprækker De probiotiske bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partiker og spiser disse. Dette medfører at der ikke er plads eller næring nok til de dårlige bakterier, som herved udraderes.

De gode probiotiske bakterier fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter du er færdig med at gøre rent.

Når du gør rent med Simple Goods får du ikke bare et skinnende rent badeværelse- men du sikrer også, at der opretholdes en velduftende sund mikroflora med hjælp fra probiotikaen.

Simple Goods har de skønneste rengøringsmidler til dit badeværelse.

Rengørings midlerne kan anvendes efter behov og vil efterlade dit badeværelse rent, frisk og pænt.

 

Bathroom Cleaner

Must have til badeværelset.

 

Et færdigblandet rengøringsmiddel med probiotika, der er nem og praktisk at tage med rundt i hele badeværelset og som hurtigt og nemt rengøre alt nu og her.

 

Ideelt til den daglige aftørring af bade møbler og toilettet. Nemt at vaske wc kummens yderside og træk/slip-funktion.

 

Bathroom Cleaner kan bruges på alle overflader: Bordpladen, håndvask, badekar, bruseren,  og meget mere.

 

Universal cleaner:

Universal Cleaner med probiotika er et koncentrat beregnet til “spand med vand”. Perfekt til den ugentlige grundige rengøring af både store og små overflader i badeværelset.

Universal Cleaneren kan bruges på alle overflader i badeværelset. Ex Håndvask, bademøbel, rengøring af skuffer og meget mere.

 

Toilet Cleaner:

Simple Goods toilet rens er fremstillet af 100% naturlige og økologiske ingredienser

Dette milde og PH neutrale produkt nedbryder effektivt snavs, fedt og kalk. Ved brug af denne Probiotiske Toilet rens, sløres ikke kun den dårlige lugt, men den unikke formel af probiotiske bakterier fjerner den direkte årsag til lugten.

Rensen kommes i toiletkummen og kan også bruges på undersiden af brættet. Er også perfekt til at rense afløbene. Hældes direkte i håndvasken og i bruserens afløb og probiotikaen vil rengøre og rense kloak rørerne. De probiotiske bakterierne vil indgå i det naturlige kredsløb, hvor de allerede findes. De vil fortsætte med at nedbryde organisk materiale og omdanne det til kuldioxid og vand. Dermed bidrager de til at opretholde en naturlig bakterie flora i naturen.

Anti Calc

Kalkpletter på brusevægge, fliser og fuger er en torn i øjet på de fleste af os. Kalk aflejringer og skidt sætter sig ofte fast i brusekabiner, bruseslange, brusearmatur, badekar og vandhaner og efterlader skjolder og plamager.

Simple Goods Anti Calc Spray er yderst effektiv i kampen mod kalk og fedt. Den kan bruges på en lang række overflader i hjemmet. Vi anbefaler dog altid at teste, på et ikke synligt sted før brug. Bør ikke anvendes på marmor og lignende sensitive natursten.

 

 

Room Mist

Simple Goods probiotiske Room Mist opfrisker og fjerner hurtigt lugtgener efter toiletbesøg. De probiotiske bakterier, som er tilsat, vil hurtig og effektiv fjerne årsagen til lugtgener og efterlade en sund mikroflora i badeværelset.

Brug blot et par sprøjt og oplev hvordan denne skønne Room Mist efterlader luften frisk og velduftende.

 

Sponge Clothes:

Simple Goods karklude er et miljøvenlig alternativ til de plast fibre fyldte mikrofiber klude. Karkludene er lavet af 100% naturlige materialer og er fri for skadelige farvestoffer og plastfibre.

Kludene bliver dejlig bløde, når de opvrides i vand og er helt perfekte til at anvende på bordplader, skabslåger og pæne overflader, der skal undgå at blive ridset.

Kluden har langt bedre rengøringsevne en de almindelig bomuldsklude og kan efter endt brug smides ud sammen med det grønne affald.

 

Kludene er perfekte til glasoverflader og spejle

 

Twist

En børste der fungerer perfekt som en all-round skurebørste. Twisten er lavet af naturlige kokosfibre. Disse fibre har fra naturens side en antibakteriel og er modstandsdygtige overfor mug og svamp. Den er perfekt til fugerne mellem fliserne og andre kalk udsatte steder, der kan tåle lidt knofedt. Simple Goods flaskerenser, der også er lavet af kokosfibre har en perfekt facon til de smalle fuger.

 

Messing Scrubber:

Simple Goods svamp er lavet af 100 % messing og er rigtig god til at løsne den ophobede kalk.

 

Cleaning Caddy

For at holde styr på rengøringsmidlerne anbefaler Simple Goods en opbevarings kurv, der både er dekorativ at have stående fremme og praktisk til at samle de forskellige rengørings midler og hjælpemidler.