Rengøringsmidler til hjemmet

Simple Goods har et bredt udvalg af naturlige, miljøvenlige og kemifrie rengøringsmidler til hjemmet, der gør effektivt rent og samtidig er sikre, at anvende for vores familie, vores kæledyr og for naturen.

Alle Simple Goods rengøringsprodukter er fremstillet af milde, naturlige og plante baserede ingredienser. Tilsat probiotika og 100% naturlige og økologiske æteriske olier

Alle ingredienser er genkendt af naturen og dermed 100 % biologisk nedbrydelige.

Rengøring har stor betydning for indeklimaet, hygiejnen og trivslen

 

Der er intet som et rent, smukt og velduftende hjem.

Hjemmet er stedet, hvor du skal kunne slappe af, kunne lade op og blive frisk til nye udfordringer .

Når du gør rent med Simple Goods får du ikke bare et velduftende skinnende rent hjem- men du sikrer også, at der opretholdes en sund og naturlig mikro flora med hjælp fra probiotikaen.

Rengøringsmidlerne efterlader et lag af “gode” bakterier – probiotika – på overfladen. Disse gode bakterier trænger også dybt ned i porer, revner og sprækker De probiotiske bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partiker og spiser disse. Dette medfører at der ikke er plads eller næring nok til de dårlige bakterier, som herved udraderes.

De gode probiotiske bakterier fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter du er færdig med at gøre rent.

Udover velvære og sundt indeklima har rengøring også en sundhedsmæssig forebyggende effekt. Covid 19 har medført nye krav til rengøring og hygiejne i hjemmet.

Grundig rengøring fjerner snavs, bakterier, virus mv. fra overflader og genstande.

Simple Goods har følgende rengørings midler til hjemmet.

All purpose

Must have i rengøringen!

En færdig blandet all around spray til alle overflader i alle rum. Spray flasken er praktisk at tage med rundt i huset, når noget trænger til at blive gjort rent.

Med All Purpose er det nemt at rengøre de steder, der kommer i berøring med mange. Det kan være stikkontakter, dørhåndtag, fjernbetjening, kaffemaskine og tablets mm. All Purpose er ideel til bla. bordplader, kogeplade, bilen, spisebordet, sofabordet. Det er vel egentlig kun fantasien der sætter grænser.

Spilder man noget er det den bedste førstehjælp!

 

Universal Cleaner:

Universal rengøringsmiddel er et koncentrat beregnet til “spand med vand” rengøring til den grundige rengøring af både store og små overflader. Kan bruges i alle rum på alle overflader f.eks. køkkenskabet, vinyl gulve, laminat gulve, fliser, trapper, køleskab, spisebordet, vindueskarme, døre og meget mere.

 

Bathroom Cleaner

Must have til badeværelset.

Et færdigblandet rengøringsmiddel med probiotika, der er nem og praktisk at tage med rundt i hele badeværelset og som hurtigt og nemt rengøre alt nu og her.

Ideelt til den daglige aftørring af bade møbler og toilettet.

Nemt at vaske Wc kummens yderside og træk/slip-funktion.

Bathroom Cleaner kan bruges på alle overflader: Bordpladen, håndvask, badekar, bruseren og meget mere.

 

Toilet Cleaner

Simple Goods toilet rens er fremstillet af 100% naturlige og økologiske ingredienser

Dette milde og PH neutrale produkt nedbryder effektivt snavs, fedt og kalk. Ved brug af denne Probiotiske Toilet rens, sløres ikke kun den dårlige lugt, men den unikke formel af probiotiske bakterier fjerner den direkte årsag til lugten.

Rensen kommes i toiletkummen og kan også med fordel bruges på undersiden af brættet. Er også perfekt til at rense afløbene. Hældes direkte i håndvasken og i bruserens afløb og probiotikaen vil rengøre og rense kloak rør. De probiotiske bakterierne vil indgå i det naturlige kredsløb, hvor de allerede findes. De vil fortsætte med at nedbryde organisk materiale og omdanne det til kuldioxid og vand. Dermed bidrager de til at opretholde en naturlig bakterie flora i naturen.

 

Anti Calc

Simple Goods Anti Calc Spray er yderst effektiv i kampen mod kalk og fedt. Den kan fjerne kalk fra vandhanen, brusekabine, badekar og andre kalk angrebet steder i hele huset. Vi anbefaler altid at teste, på et ikke synligt sted før brug. Bør ikke anvendes på marmor og lignende sensitive natursten.

 

Room Mist

Simple Goods probiotiske Room Mist fjerner hurtigt lugtgener og opfrisker rummet. Den unikke formel med gode probiotiske bakterier slører ikke bare lugten, men fjerner årsagen til den dårlige lugt. Room Mist kan bruges i alle rum. F.eks i køkkenet efter endt madlavning, på badeværelset efter endt toiletbesøg, i den indelukkede bil, campingvognen mm.

De gode probiotiske bakterier vil efterlade rummet med en sund mikroflora. Brug blot et par sprøjt og oplev hvordan denne skønne Room Mist efterlader luften frisk og velduftende.

 

Alt Simple Goods tilbehør er udvalgt ud fra parametrene bæredygdighed, langtidsholdbarhed og naturlige komponenter.

 

Sponge Cloth

Simple Goods karklude er et miljøvenlig alternativ til de plast fibre fyldte mikrofiber klude. Karkludene er lavet af 100% naturlige matrialer og er fri for skadelige farvestoffer og plastfibre.

Kludene bliver super bløde, når de opvrides i vand og er perfekte til at anvende til al slags rengøring. Den er perfekt på bordplader, skabslåger, glasflader og pæne overflader, der skal undgå at blive ridset.

Kluden har langt bedre rengøringsevne end de almindelig bomuldsklude og kan vaskes mange gange. Efter endt brug smides den ud sammen med det grønne affald.

 

Twist Scrub

En børste der fungerer som en all-round skurebørste. Twisten er lavet af naturlige kokosfibre. Disse fibre har fra naturens side en antibakteriel og er modstandsdygtige overfor mug og svamp. Den er fantastisk i køkkenet både til rengøring men også til ex rensning af nye kartofler. Twisten er også perfekt til at fjerne kalk mellem fliserne og andre kalk udsatte steder

 

Brass Scrub

Gryde svamp fremstillet af ren messing.

Den fungerer perfekt i køkkenet til rengøring af gryder og fade eller som en all-round skrubbesvamp. Svampen er også rigtig effektiv til at løsne og rengøre kalkaflejringer.

 

Duster Lambswool

Flot støvkost med 100 % lammeuld., der ikke ridser overflader. Lammeuld indeholder naturligt lanolin, der som en magnet tiltrækker og binder støvet.
Perfekt til lofter, persienner, computerskærme, planter, boghylder og meget mere.

Lamme kosten er nem at rengøre. Dejlig blød og dekorativ støvkost, der fortjener at hænge fremme.

Støvkost:

Lille fin støvkost med strudsefjer, der er ideel til at støve skrøbelige, mindre genstande af med.
De bløde fjer har millioner af små fibre, som holder fast og indfanger støvet, i stedet for blot at feje det ud i luften. Denne smukke uundværlige støvkost er nem at bruge, og også utrolig dekorativ at have hængende fremme.

 

Cleaning Cacdy Cleaning Caddy

For at holde styr på rengøringsmidlerne anbefaler Simple Goods en opbevarings kurv, der både er dekorativ at have stående fremme og praktisk til at samle de forskellige rengørings midler og tilbehør.

 

Fif! Gør rent oppefra og ned, således at gulvet altid er det sidste, du gør rent.