Rengøringsmidler til køkkenet

Køkkenet er med tiden blevet det naturlige samlingspunkt for familien. Det er stedet hvor familien mødes og hvor madlavningen foregår.  Det er også stedet hvor den største mængde affald opsamles. Mados giver fedtede overflader og madrester kan være grobund for bakterier. Rummet har ofte tendens til at blive fugtigt og hermed gunstig for de dårlige bakterier.

Køkkenet er derfor et af de rum i hjemmet, der kræver mest rengøring. Særligt køleskabet er vigtigt regelmæssigt at holde rent og ordenligt. Lugt gener fra køkkenet – særlig køleskabet skyldes oftest de dårlige bakterier.

 

Simple Goods grundlæggende filosofi er, at bakterier som udgangspunkt ikke er ensbetydende med noget dårligt. Mange associerer bakterier som sygdomsfremkaldende organismer.

Simple Goods produkter er 100 % naturlige og helt fri for skadelig kemi. I stedet for kemi er naturens sunde og gode Probiotiske bakterier tilsat.

 

Rengøringsmidlerne efterlader et lag af “gode” bakterier – Probiotika – på overfladen. Disse gode bakterier trænger også dybt ned i porer, revner og sprækker De probiotiske bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partiker og spiser disse. Dette medfører at der ikke er plads eller næring nok til de dårlige bakterier, som herved udraderes.

De gode probiotiske bakterier fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter du er færdig med at gøre rent.

Når du gør rent med Simple Goods får du ikke bare et skinnende rent køkken – men du sikrer også at der opretholdes en sund mikroflora med hjælp fra probiotikaen.

 

Simple Goods har en bred vifte af fantastiske probiotiske rengøringsmidler til køkkenet

 

Universal cleaner:

Universal Cleaner med probiotika er et koncentrat beregnet til “spand med vand”.  perfekt til den grundige rengøring af både store og små overflader i køkkenet.

Køleskabet kan nemt hovedrengøres med Universal Cleaner.

Emhættefiltret kan lægges i blød i opblandet Universal Cleaner og er herefter nem at rengøre.

 

Universal Cleaneren kan bruges på alle overflader i køkkenet. Ex Håndvask, køkkenskabene, køleskabslågen, rengøring af skuffer, spisebordet, vinduer, vindueskarme, døre og meget mere.

 

All Purpose: Et must Have I køkkenet.

En færdigblandet All Around Spray med probiotika, der hurtigt og praktisk kan tages med rundt og som nemt rengøre alt. Spilder du på gulvet eller vælter noget på bordet eller i køleskabet er All Purpose den bedste første hjælp du kan få. Den daglige aftøring feks af køleskabet er hurtig overstået med All Purpose. Væggen er nem at tørre af hvis tomatsovsen har sprøjtet under madlavning

 

Den kan bruges på alle overflader: Bordpladen, kogepladen, spisebordet, køleskabet og meget mere.

 

Anti Calc:

Vandhanen og andre områder i køkkenet bliver udsat for meget vand og kalk. Og derfor kan der være brug for at få det afkalket. Simple Goods Anti Calc Spray er yderst effektiv i kampen mod kalk og fedt. Den kan fjerne kalk fra vandhanen og bruges på en lang række overflader i hjemmet. Vi anbefaler altid at teste, på et ikke synligt sted før brug. Bør ikke anvendes på marmor og lignende sensitive natursten.

 

Opvaske sæbe med probiotika:

Opvaskesæbe efterlader ikke kun din opvask skinnende ren. Lugter det dårligt fra din opvaskemaskine kan du med fordel tilføre et pump af opvaske midle inden vask – og de gode probiotiske bakterier udraderer de bakterier, der giver den dårlige lugt.

 

Room Mist:

Simple Goods Room Mist med probiotika opfrisker og fjerner lugt gener forårsaget mad os og røg. De probiotiske bakterier, som er tilsat, vil hurtig og effektiv fjerne årsagen til lugtgenerne og efterlader en sund mikro flora i køkkenet.

Brug blot et par sprøjt og oplev hvordan denne skønne Room Mist efterlader luften frisk og velduftende.

Af rengørings tilbehør til køkkenet kan vi anbefale:

 

Sponge Clothes:

Simple Goods karklude er et miljøvenlig alternativ til de plast fibre fyldte mikrofiber klude. Karkludene er lavet af 100% naturlige materiale og er fri for skadelige farvestoffer og plastfibre.

Kludene bliver super bløde når de opvrides i vand og er helt perfekte til at anvende på bordplader, skabslåger og pæne overflader, der skal undgå at blive ridset.

Kluden har langt bedre rengøringsevne en de almindelig bomuldsklude og kan efter endt brug smides ud sammen med det grønne affald.

 

Twist:

En køkken børste der fungere perfekt i køkkenet eller som en all-round skurebørste. Twisten er lavet af naturlige kokos fibre. Disse fibre har fra naturens side en antibakteriel og er modstandsdygtige overfor mug og svamp. Den er perfekt i køkkenvasken og andre solide områder der kan tåle lidt knofedt.

 

Opvaskebørster:

Simple Goods har 2 forskellige opvaskebørster. Begge børster er lavet af 100 % biologiske nedbrydelige materialer. Den bløde opvaskebørste er lavet af hestehår og den lidt hårdere afvasknings børste er lavet af naturlige tampico fibre fra agaveplanten.

Fælles for børsterne er at de er det perfekte ”zero waste” og plastik fri alternativ til syntetiske børster og svampe.

Smukke opvaskebørster i træ der gør den daglige opvask til en leg og som med fordel kan bruges til at skrubbe sarte områder, der ikke tåler de hårde børster.

 

Messing Scrub:

Simple Goods grydesvamp der er lavet af 100 % messing er rigtig god til at rengøre gryder for madrester og fastbrændte madrester. Ved brændte madrester kan det være en fordel at lade gryden stå i blød inden.

 

Cleaning Caddy:

For at holde styr på rengøringsmidlerne har Simple Goods en opbevarings kurv, der både er dekorativ og meget praktisk til at samle de forskellige midler og hjælpemidler.