ReSea Project

ReSea Project

Simple Goods støtter ReSea Project i deres kamp mod plastic forurening og affald i havene.

ReSea Project er en dansk organisation med en dedikeret målsætning og mission om at fjerne affald fra havene, samt at skabe opmærksomhed på ordentlig affaldshåndtering og genbrug af plastik.

ReSea Project bidrager til skabelsen af en cirkulær, bæredygtig økonomi i Indonesien. Projektet involverer de lokale indonesiske samfund, der herved selv er med til at løse de miljømæssige og sociale udfordringer som de står overfor. ReSea projektet skaber jobs for de lokale fiskere og forbedrer levestandarderne for alle i samfundet, samtidig med at det bidrager til at få indsamlet og genbrugt plastik fra havene omkring.

En mission: Et plastik frit ocean.
Gennem ReSea Project har vi forpligtet os til at indsamle det der svarer til 4 plastikposer for hver gang du køber ét af vores rengøringsprodukter.

Hermed er vi med at gøre en konkret og målbar forskel for at få mindsket de store mængder af plastik der flyder i verdens havene. Samtidig forbedrer vi levevilkårene for familierne og de små lokal samfund der døjer med følgerne af den massive plastisk forurening.

Tilstedeværelsen af projekter som ReSea Project hjælper også med at skabe opmærksomhed omkring problemet med plast i naturen, sammen kan vi fremadrettet hindre plast i at ende i naturen. Følg vores kamp og bestræbelser med at tackle plastikkrisen i havet på #ReSeaMovement

Læs mere omkring omkring ReSea Project her