Dish Soap Refill Sæt Grape

Ingefær, Pink Grape, Salvie

Sættet består af:
Dish Soap refill 1000 ml
Dish Soap 450 ml

Simple Goods opvaskesæbe er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier – Probiotika. Denne biologisk nedbrydelige sæbe efterlader din opvask ren, skinnende og velduftende.

Vi udvælger med omhu vores 100 % økologiske æteriske olier i forhold til deres unikke duft og positive virkning på krop og sjæl. Nyd den afslappende effekt af ingefær kombineret med den opløftende og stabiliserende effekt af salvie og pink grape. Vi anbefaler at bruge vores opvaskebørste i træ, når du vasker op med dette 100 % biologisk nedbrydelige opvaskemiddel

Hvad sker der, når sæben skylles ud i afløbet?
Probiotikaen, vil rengøre rørene  og bakterierne vil indgå i det naturlige kredsløb, hvor de allerede findes. De vil fortsætte med at nedbryde organisk materiale og omdanne det til kuldioxid og vand. Dermed bidrager de til at opretholde en naturlig bakterie flora i naturen.

DKK 418,00
På lager - Hurtig levering
Dish Soap Refill Sæt Grape

Biologisk nedbrydelig

Dish Soap Refill Sæt Grape

Ikke testet på dyr

Dish Soap Refill Sæt Grape

Genanvendt plast

Dish Soap Refill Sæt Grape

Naturlige ingredienser

Dish Soap Refill Sæt Grape

Indeholder probiotika

Dish Soap Refill Sæt Grape

Vegansk

Aqua (water), Microorganisms / probiotics EU Group and EPA Class 1, Citric Acid, Xanthan Gum, Ricinus Communis Seed Oil, Glycerol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Organic essential Oil* 99,99 % of the total ingredients are from natural origin.

Vi stræber efter at reducere vores CO2-fodaftryk og være så miljøvenlige som muligt. Vi er derfor stolte af at benytte 100 % genanvendt plast og 100 % bioplast til vores flasker.
Vi opfordrer dig til efter endt brug at sende denne flaske til genbrug.