Hygiene Spray 100 ml

DKK 99,00

Hygiene Spray til tekstiler og ansigts masker. Fremstillet af naturlige ingredienser og tilsat probiotiske mikroorganismer, der
nedbryder dårlige bakterier og samtidig skaber en naturlig mikroflora på overfladen og i luften omkring.

Anvendelse:
Spray direkte på stoffet og lad det trække ind i overfladen. Kan også også bruges som Room mist - til feks. at fjerne lugtgener.

Alle ingredienser er 100 % biologisk nedbrydelige og uden skadelig kemi.

  • SKU: 50122
  • Kategori: Alle ProdukterRengøring
  • Dufte:

Simple Goods Hygiene Mist er et unikt patenteret produkt med probiotika, udviklet til at rengøre tekstiler og fx.  genanvendelige mundbind for snavs, bakterier og dårlig lugt. Den unikke formel med probiotika renser dybt i tekstilens fibre. Den danner et beskyttende lag af gode bakterier, der opretholder en sund mikroflora i stoffet.

Den er tiltænkt til at rengøre stof mund bind “on the go” – det anbefales dog stadig, at man overholder myndighedernes retningslinier ift. brug og vask af mundbind.

Hygiejne Sprayen indeholder udelukkende naturlige, veganske og økologiske ingredienser tilsat probiotiske mikroorganismer. Probiotikaen  skaber en naturlig mikroflora på overfladen. Herved nedbrydes de dårlige bakterier, der bla. er årsagen til lugtgener.

Den er desuden fantastisk til at forebygge allergi fra støvmider, pollen og hår fra kæledyr. Hygiejne Sprayen nedbryder ekskrementerne fra støvmiderne og fjerner herved årsagen til allergi.

Fif: Denne spray kan med fordel sprayes på madrasser, sengetøj, hundekurve mm for at opretholde en sund mikroflora.Veganske og nedbrydelige ingredienser
Allergivenlige egenskaber – Fri for skadelig kemi
Naturlig duft af Aloe Vera

Water (>30%), organic substance microorganisms EU-Group 1 (<1%), Castor oil (<0,2%), perfume Aloe Vera (<0,1%), preserving agents and citric acid pH regulator (<0,3%).

 

Vi stræber efter at reducere vores CO2-fodaftryk og være så miljøvenlige som muligt. Vi er derfor stolte af at benytte 100 % genanvendt plast til vores flasker. Vi opfordrer dig til efter endt brug at sende denne flaske til genbrug.