Laundry pakke

DKK 499,00

16% Rabat

DKK 596,00

Lækker pakke af Produkter til vasketøjet.

Indeholder:
500 ml Laundry Wash
150 ml Clothing Mist
30 ml Laundry Tonic
4 stk Dryer Balls

Simple Goods er fremstillet af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser tilsat probiotika og 100 % naturlige og økologiske æteriske olier. Ved Probiotisk rengøring efterlades et lag af “gode” bakterier – probiotika – på overfladen. Disse bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partiker og spiser disse. De fortsætter endvidere med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter du er færdig med at gøre rent.

  • SKU: 20005
  • Kategori: Startpakker
  • Dufte:

Simple Goods koncentreret vaskemiddel er både mild, effektiv og skånsom for både tekstiler og miljøet. Dette unikke produkt indeholder probiotika, naturens egne gode bakterier, som trænger dybt ind i fibrene, hvor de fjerner årsagen til den dårlige duft.
Laundry Wash efterlader dit tøj rent, blødt og med en mild duft af lavendel og patchouli. Fremstillet til både hvidt og farvet tøj. Tåler vask fra 20 til 90 grader. 20 ml pr vask – nok til 25 vaske.
Nedsætter tørretiden i tumbleren med op til 30 %
4 stk Dryer balls som modvirker statisk elektricitet og gør tøjet silkeblød samt mindsker krøllet tøj.Kan bruges op til 1000 gange.
30ml Laundry Tonic er produceret med naturlige og økologiske æteriske olier. Denne Tonic er en perfekt måde at tilsætte en mild duft til dit tøj når du tørrer det. sprøjt et par gange på dine Dryer balls eller en klud og smid det med tøjet ind i tumbleren.
150 ml Tekstil Spray opfrisker alle tekstiler og forlænger tiden mellem vask. Produktet er egnet til alle tekstiler. Perfekt til udstyr der ikke kan vaskes i vaskemaskinen eller hvis man ønsker at skåne tøjet, ved at forlænge tiden mellem tøjvask f.eks. Sweatre, jakkesæt, overtøj, dyner, puder, campingvognen, sportstøj, ridehjelme, bokse handsker, hundekurven, rundt om kattebakken og meget mere.