On the go pakke

DKK 99,00

44% Rabat

DKK 177,00

Husk den gode hygiene når du er på farten.
Indeholder:
Hand Cleanser 50 ml - Lavendel & Patchouli
Hygiene Mist 10 ml - Aloe Vera
Screen Cleaner 10 ml - Lavendel & Patchouli

Simple Goods er fremstillet af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser tilsat probiotika og 100 % naturlige og økologiske æteriske olier. Ved Probiotisk rengøring efterlades et lag af “gode” bakterier – probiotika – på overfladen. Disse bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partiker og spiser disse. De fortsætter endvidere med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter du er færdig med at gøre rent.

  • SKU: 20006
  • Kategori: Startpakker
  • Dufte:

The perfekte kit on the go – Oprethold den gode hygiene på farten.

I dette sæt har vi inkluderet vore 50 ml Hand Cleanser med en skøn duft af lavendel og Patchouli. 70% plantebaseret alkohol, sørger for at rengøre dine hænder når du er på farten. 10 ml Hygiene mist perfekt til at fjerne skidt, snavs og dårlig lugt fra genanvendelige ansigtsmasker når man er på farten. Kan også bruges på andre tekstiler. Vi anbefaler at overholde sundhedsmyndighedernes anbefaling ifht. at vaske din genanvendelige ansigtsmaske .
10 ml Screen Cleaner Lavendel/patchouli, fjerner effektivt snavs, fedt og dårlig lugt. Kan anvendes på telefon, Briller, ipad, Computer, solbriller mm.