Start Kit All Purpose Cleaner

DKK 149,00

6% Rabat

DKK 158,00

Et start kit med en 500 ml glasflaske og en 100 ml Refill All Purpose, nok til at mixe 2 stk 500 ml produkt.

En all around spray der der hurtigt og nemt rengør bla. Bordpladen, kogeplade, dørhåndtag, bilen, spisebordet, sofabordet og meget mere. Alle ingredienser er 100 % biologisk nedbrydelige og uden skadelig kemi.

Brugsanvisning.
Hæld 450 ml lunken vand i spray flasken.
Hæld halvdelen af indholdet fra 100 ml flaske Refill All Purpose Cleaner over i spray flasken.
Sæt sprayer på og ryst godt.

Dit rengøringsprodukt er nu klar til brug.

 

  • SKU: 50151
  • Kategori: Alle ProdukterRengøringStartpakker
  • Dufte:

Simple Goods All Purpose Cleaner er af god grund en af vores bedst sælgende produkter. All Purpose Cleaner er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier – Probiotika

Dette milde og pH neutrale produkt nedbryder effektivt snavs, fedt og fjerner dårlig lugt helt uden brug af skadelig kemi.

Anvendelse: Spray på overfladen og tør efter med en klud. All purpose Cleaner kan bruges efter behov og vil efterlade dit hjem rent, frisk og velduftende.

Vi udvælger med omhu vores 100 % økologiske æteriske olier i forhold til deres unikke duft og positive virkning på krop og sjæl. Nyd den afslappende effekt af lavendel og geranium kombineret med den styrkende og opløftende effekt af patchouli.

Egnet til alle overflader. Vi anbefaler altid at afprøve produktet, på en ikke synlig overflade ved f.eks. oliebehandlede overflader, naturmaterialer mm. –  samt  at overholde den anbefalede pleje af naturmaterialer.

Water, Microorganisms / probiotics EU Group and EPA Class 1, Citric Acid, ricinus Communis Seed Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Laureth-7, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Essential Oil

Vi stræber efter at reducere vores CO2-fodaftryk og være så miljøvenlige som muligt. Vi er derfor stolte af at benytte 100 % genanvendt plast til vores flasker.  500 ml glasflasken er tiltænkt at kunne fyldes igen og igen. Vi opfordrer dig til efter endt brug at sende denne flaske til genbrug.