Start kit Bathroom Cleaner

DKK 149,00

6% Rabat

DKK 158,00

Et start kit med en 500 ml glasflaske og en 100 ml Refill Bathroom Cleaner, nok til at mixe 2 stk 500 ml produkt.

Bathroom Cleaner er perfekt til at rengøre alle overflader på dit badeværelse såsom fliser, armatur, vask og toilet.
Alle ingredienser er 100 % biologisk nedbrydelige og uden skadelig kemi.

Brugsanvisning.
Hæld 450 ml lunken vand i spray flasken.
Hæld halvdelen af indholdet fra 100 ml flaske Refill Bathroom Cleaner over i spray flasken.
Sæt sprayer på og ryst godt.

Dit rengøringsprodukt er nu klar til brug.

  • SKU: 50152
  • Kategori: Alle ProdukterRengøringStartpakker
  • Dufte:

Dette milde og pH neutrale produkt nedbryder effektivt snavs, fedt og fjerner dårlig lugt helt uden brug af skadelig kemi. Der er tilsat zink til dette produkt, hvilket fjerner den dårlige lugt med det samme.

Anvendelse: Spray på overfladen og tør efter med en klud. Bathroom Cleaner kan bruges efter behov og vil efterlade dit badeværelse frisk og velduftende.

Vi udvælger med omhu vores 100 % økologiske æteriske olier i forhold til deres unikke duft og positive virkning på krop og sjæl. Nyd den afslappende effekt af lavendel og geranium kombineret med den styrkende og opløftende effekt af patchouli.

Egnet til alle overflader. Vi anbefaler altid at afprøve produktet, på en ikke synlig overflade ved f.eks. oliebehandlede overflader, naturmaterialer mm. –  samt  at overholde den anbefalede pleje af naturmaterialer.

Water, Microorganisms / probiotics EU Group and EPA Class 1, Citric Acid , Ricinus communis Seed Oil, Zinc Ricinoleate Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propanediol, Laureth-7, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Essential Oil 97,93 % of the total ingredients are from natural origin

Vi stræber efter at reducere vores CO2-fodaftryk og være så miljøvenlige som muligt. Vi er derfor stolte af at benytte 100 % genanvendt plast til vores flasker.  500 ml glasflasken er tiltænkt at kunne fyldes igen og igen. Vi opfordrer dig til efter endt brug at sende denne flaske til genbrug.