Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

10 ting der får dit hjem til at føles rent – en guide til enkle rengøringsvaner, der skaber en indbydende og frisk atmosfære.

10 ting der får dit hjem til at føles rent

At holde dit hjem rent og ryddeligt kan nogle gange virke som en uendelig opgave, men der er små ændringer og vaner, der virkelig kan få dit hjem til at føles rent hele tiden. Her er 10 simple ting, du kan gøre for at skabe en frisk og indbydende atmosfære i dit hjem – hver dag!

1. Red sengen hver morgen

En redt seng gør en kæmpe forskel for, hvordan et soveværelse ser ud og føles. Det tager kun få minutter, men giver dig straks følelsen af orden og renhed.

2. Hold køkkenbordet ryddet

Et rodet køkkenbord kan få hele rummet til at føles kaotisk. Hold det rent og fri for unødvendige ting, så ser dit køkken altid mere organiseret ud. 

Opdag vores miljøvenlige rengøringsmidler til køkkenet her.

3. Tør overflader af regelmæssigt

Badeværelsesvaske, køkkenborde og spejle kan hurtigt blive beskidte. En hurtig aftørring med en fugtig klud gør en stor forskel og får dit hjem til at føles renere med det samme.

Se vores rengøringsmidler til hjemmet her. 

4. Brug naturlige duftfriskere

En dejlig duft kan forvandle hele stemningen i dit hjem. Brug naturlige rumspray eller essentielle olier til at skabe en frisk, behagelig atmosfære i alle rum. Hos Simple Goods har vi rumspray, som fjerner dårlig lugt og bakterier. Opdag nu!

5. Sørg for rene gulve

Uanset om du støvsuger, fejer eller moppe, gør rene gulve en enorm forskel. Sørg for, at de bliver rengjort regelmæssigt, især i de rum, hvor du opholder dig mest.

6. Skift viskestykker og håndklæder ofte

Friske viskestykker og håndklæder bidrager til en renere følelse i køkkenet og badeværelset. Skift dem ud hver anden dag for at holde dem friske og fri for bakterier.

7. Organiser småting

Rod kan hurtigt gøre et rum uoverskueligt. Brug opbevaringskasser, skuffer eller kurve til at holde småting som nøgler, fjernbetjeninger og papir i orden og gemt væk.

8. Sørg for frisk luft

Åbn vinduerne regelmæssigt for at få frisk luft ind. Det forbedrer luftkvaliteten og giver dit hjem en mere frisk og ren følelse.

9. Rengør dine vinduer

Rene vinduer lader mere lys trænge ind og får dine rum til at føles lysere og mere indbydende. Sørg for at vaske dem både indvendigt og udvendigt. Brug Simple Goods Universal Cleaner, effektiv og miljøvenlig. 

10. Hold badeværelset skinnende

Et rent badeværelse er ofte kernen i, at et hjem føles rent. Tør brusekabinen af, rengør toilettet, og sørg for, at spejle og vaske skinner. Se vores miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset her. 

Skab en ren og indbydende atmosfære

Små vaner og daglige rutiner kan gøre en stor forskel for, hvordan dit hjem føles. Ved at tage disse enkle trin kan du skabe en ren og afslappende atmosfære, som du og dine gæster vil elske.

Er du klar til at gøre dit hjem både rent og indbydende? Begynd med disse 10 ting, og mærk forskellen!

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Blogginnlegg

Håndsæbe fra Simple Goods vs. håndsprit – sammenligning af effektivitet mod bakterier, skånsom og naturlig håndsæbe til daglig brug.

Håndsæbe vs. Håndsprit: Hvad er mest effektivt mod bakterier?

Av Stephanie Ngo

I en tid, hvor hygiejne er vigtigere end nogensinde før, er spørgsmålet om, hvad der er mest effektivt mod bakterier – håndsæbe eller håndsprit – et centralt emne. Mange af...

Les mer
Miljøvenlig rengøring af hjemmet med Simple Goods rengøringsmidler baseret på naturlige ingredienser og probiotisk teknologi

10 effektive tips til miljøvenlig rengøring af dit hjem

Av Stephanie Ngo

Vi bliver mere og mere opmærksomme på, hvordan vores daglige vaner påvirker miljøet, og rengøring af hjemmet er ingen undtagelse. Mange traditionelle rengøringsmidler indeholder kemikalier, der kan skade både vores...

Les mer