Toilet rens 750 ml, 450

DKK 99,00

Simple Goods toilet rens er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier – Probiotika.
Tilsat en skøn duft af Geranium, Lavendel og Patchouli.

  • SKU: 50101
  • Kategori: Alle ProdukterRengøring
  • Dufte: Geranium, Lavendel, Patchouli,

Simple Goods Toilet Cleaner er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier – Probiotika.
Dette milde og PH neutrale produkt nedbryder effektivt snavs, fedt, kalk og fjerner dårlig lugt helt uden brug af skadelig kemi.

Ved  brug af denne Probiotiske Toilet rens, sløres ikke kun den dårlige lugt, men fjerner simpelthen også årsagen hertil ved brug af probiotiske bakterier. Vi udvælger med omhu vores 100 % økologiske æteriske olier. Denne Toilet rens efterlader badeværelset med en skøn duft af Geranium kombineret med lavendel og Patchouli.

Anvendelse: Påfør produktet under kummen og jævnt rundt i toilettet. Lad produktet virke i 3-5 minutter, børst over og under vandlinjen og afslut rengøringen af dit toilet med at skylle ud.

Mange forbinder Toilet rens med stærke kemikalier som skal gemmes væk – vi har lanceret denne milde, naturlige toilet rens i en smuk lyserød bioplast flaske – som man ikke behøver at gemme væk, når der kommer gæster.

Når toilettet gøres rent med konventionel rengøringsmiddel, fjernes både gode og dårlige bakterier og herved skabes en helt ren overflade men hurtigt derefter  er overfladen igen dækket af bakterier. Men ved rengøring med Probiotiske Toilet rens, efterlades overfladen i stedet med milliarder af gode probiotiske bakterier, der nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partikler og spiser disse. Dette medfører endvidere, at der ikke er plads eller næring nok til de dårlige bakterier, som herved udraderes. De gode bakterier fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter endt rengøring.

Hvad sker der, når man skyller denne Toilet rens ud?
Probiotikaen, vil rengøre kloak rørerne fra toilettet og bakterierne vil indgå i det naturlige kredsløb, hvor de allerede findes.  De vil fortsætte med at nedbryde organisk materiale og omdanne det til kuldioxid og vand. Dermed bidrager de til at opretholde en naturlig bakterie flora i naturen.

 

 

 

Water, Microorganisms / probiotics EU Group and EPA Class 1, Xanthan Gum, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Organic essential Oil 99,78 % of the total ingredients are from natural origin

Vi stræber efter at reducere vores CO2-fodaftryk og være så miljøvenlige som muligt. Vi er derfor stolte af at benytte 100 % genanvendt plast og 100 % bioplast til vores flasker. Vi opfordrer dig til efter endt brug at sende denne flaske til genbrug.