Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

7 måder at få dit hjem til at dufte fantastisk - Simple Goods

7 måder at få dit hjem til at dufte fantastisk

Forvandl dit hjem med disse 7 måder og få dit hjem til at dufte fantastisk

Rumspray til øjeblikkelig forfriskning

Leder du efter en hurtig og nem måde at opfriske dit hjem på? Så er en rumspray det helt rigtige valg. Med blot et par sprøjt kan du forvandle duften i ethvert rum i dit hjem. Vores rumsprays fås i en række forskellige dufte, fra beroligende lavendel til forfriskende citrus, så du kan vælge den perfekte duft til dit hjem. Opdag vores rumspray her

Æteriske oliediffusorer til en naturlig aroma

For at få en langvarig duft kan du prøve at bruge en æterisk oliediffusor i dit hjem. Disse diffusorer frigiver en subtil og kontinuerlig aroma, som skaber en afslappende og indbydende atmosfære. Og med et udvalg af æteriske olieblandinger at vælge imellem, kan du tilpasse duften, så den passer til dit humør og dine præferencer.

Duftlys til en hyggelig stemning

Intet er så hyggeligt som et duftlys, der brænder i dit hjem. Ikke alene giver de en varm og indbydende stemning, men duftlys tilfører også ethvert rum en dejlig aroma. Med en række dufte at vælge imellem kan du finde det perfekte lys til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i dit hjem.

Potpourri til et dekorativt touch

Tilføj et dekorativt touch til dit hjem, samtidig med at du tilfører det en behagelig duft ved at bruge potpourri. Denne blanding af tørrede blomster, urter og krydderier ser ikke kun smuk ud i en skål eller vase, men frigiver også en subtil og naturlig aroma i hele dit hjem. Desuden kan du nemt tilpasse duften ved at tilsætte dine foretrukne æteriske olier.

Brug duftende planter

Hvem elsker ikke en grøn og frodig indretning? Duftende planter er ikke kun dekorative, men også sundere for dit hjem. Nogle planter som lavendel, rosmarin og mynte har en vidunderlig duft, som kan sprede sig i hele hjemmet og give en naturlig og frisk duft.

Små og fine duftposer

Duftposer er små og praktiske poser fyldt med duftende ingredienser, som kan hænges op eller placeres i dit klædeskab eller i skuffer. De holder i lang tid og kan for eksempel være fyldt med tørrede blomster, urter og frugtskaller. Deres behagelige duft vil sprede sig i rummene og give en ekstra dimension til den naturlige duft i hjemmet.

Bagning giver en lækker duft

Hvem elsker ikke duften af friskbagt bagværk? Udnyt denne lækre duft ved at bage dine yndlingsgodter derhjemme. Ikke alene vil dit hjem dufte fantastisk, men du vil også kunne nyde noget velsmagende og lækkert. Fra småkager til brød, mulighederne er uendelige for at skabe en dejlig duft i dit hjem.

At have en skøn duft i hjemmet er vigtigt, da det kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten og skabe en dejlig atmosfære. Med disse fem nemme tips kan du få dit hjem til at dufte fantastisk. Du kan enten vælge en af de nævnte metoder eller en kombination af flere for at opnå den ønskede duft. Så prøv nogle af disse tips og oplev forskellen i dit hjem.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere