Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Simple Goods

Bæredygtighed

"Vi er etableret ud fra et ønske om og en klippefast tro på, at det er muligt at gøre det bedre."

– Simple Goods

Vores mission er at tilbyde rengøringsmidler, der ikke kun fjerner snavs og skidt, men også beskytter vores helbred og miljøet omkring os. Vi mener, at det ikke burde være nødvendigt at skulle vælge mellem sundhed og ydeevne i vores rengøringsmidler. Derfor fokuserer vi på at skabe miljøvenlige rengøringsmidler med samme eller højere ydeevne end traditionelle midler. Vi sikrer også, at vores ingredienser er bæredygtige og økologiske.

Hos os finder du en række forskellige produkter, der opfylder forskellige rengøringsbehov i dit hjem. Alt fra overfladesprayer, toiletrens til opvaskemiddel skabt til at fjerne skidt. Vores produkter indeholder ingen farlige kemikalier. I stedet bruger vi naturlige ingredienser som probiotika, som effektivt dræber bakterier og lugte.

Vi ved, at det er vigtigt at have tillid til de produkter, vi bruger i vores hjem. Med vores naturlige og bæredygtige ingredienser bekæmper vi bakterier og snavs uden at forårsage allergi eller skade på miljøet. Vi tror på at beskytte vores helbred og planeten er mere end blot en tilfældighed. Det er et valg, som vi er glade for at hjælpe dig med at træffe.

Vegansk

Ikke testet på dyr

Naturlige ingredienser

Biologisk nedbrydelig

Probiotika

Genanvendt plast

Emballage

Alt vores emballage er fremstillet af 100% genbrugt plastik. Det har cirka 70% lavere CO2 aftryk end hvis vi anvender ny produceret plastik.

Ansvarlige ingredienser

Vores dufte er fremstillet af 100% naturlige og økologiske æteriske olier af høj kvalitet. De er rene essenser udvundet af lang række medicinske planter, bær, blomster, urter, rødder og bark.

50164-Mood-2

Refills

Gør en forskel sammen med os. Vi kan sammen reducere vores miljøpåvirkning ved at genfylde vores flasker.

Gør rent med god samvittighed

All Purpose Cleaner Geranium 500 ml - Naturlige og økologiske ingredienser - miljøvenlig rengøring - probiotika

Alt vores tilbehør er nøje udvalgt efter principperne bæredygtighed, langtidsholdbarhed og naturlige komponenter.

Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt og hovedparten af vores produkter er produceret efter miljøvenlige certificeringer og principper som EcoCert, Indoor Air-Controlled og Fair Trade.

Vi satte os derfor et mål om at udvikle vores eget brand af troværdige, ansvarlige, bæredygtige og naturlige rengøringsmidler.

Vi fremstiller vores rengøringsprodukter af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser.