Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

SIMPLE GOODS er etableret ud fra et ønske om og en klippefast tro på, at det er muligt at gøre det bedre.

Vi havde ledt alle vegne efter naturlige, miljøvenlige og kemifrie rengøringsmidler, der gør effektivt rent og samtidig er sikre, at anvende for vores familie, vores kæledyr og for naturen. Vi fandt det ikke.

Den overvejende del af alle rengøringsmidler, også nogle af dem, der hævder de er bæredygtige, indeholder ingredienser, der ikke kun er skadelige for naturen, men også for vores sundhed og velvære.

Vi satte os derfor et mål om at udvikle vores eget brand af troværdige, ansvarlige, bæredygtige og naturlige rengøringsmidler. Og det lykkedes!Vi fremstiller vores rengøringsprodukter af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser. Tilsat gode probiotiske bakterier, probiotika, samt naturlige og økologiske æteriske olier.
Vi sikrer os at alle ingredienser er genkendt af naturen og dermed 100 % biologisk nedbrydelige. Læs mere om miljøvenlige rengøringsmidler.

Alt vores tilbehør er nøje udvalgt efter principperne bæredygtighed, langtidsholdbarhed og naturlige komponenter. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt og hovedparten af vores produkter er produceret efter miljøvenlige certificeringer og principper som EcoCert, Indoor Air-Controlled og Fair Trade.

Simple Goods - bæredygtig rengøring
SIMPLE GOODS er etableret ud fra et ønske om og en klippefast tro på, at det er muligt at gøre det bedre.
Bæredygtig rengøring - miljøvenlige rengøringsmidler

Hold dit hjem rent i dagevis med miljøvenlige og økologiske rengøringsmidler