Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Den ultimative guide til at holde dit hjem rent med Simple Goods

Den ultimative guide til at holde dit hjem rent med Simple Goods

Hvis du ønsker at opretholde et rent hjem, samtidig med at du tager hensyn til miljøet, kan Simple Goods være den ultimative guide til at opnå netop dette. Simple Goods er en serie af naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler, der er udviklet specielt til at fjerne snavs, pletter og lugte på en skånsom og effektiv måde.

Naturlige ingredienser 

Simple Goods rengøringsmidler er baseret på naturlige ingredienser og tilsat probiotika. Disse ingredienser er kendt for deres rensende egenskaber og deres evne til at bekæmpe bakterier. 

Simple Goods serien omfatter alt fra miljøvenlige universal rengøringsmidler og vaskemiddel og opvaskemidler, så du kan holde dit hjem rent, friskt og miljøvenligt på alle områder. Vores rengøringsmidler kommer i praktiske og genanvendelige beholdere, så du kan minimere dit affald og bidrage til en bæredygtig planet.

Udover de naturlige ingredienser og miljøvenlig indpakning, er vi også stolte af at være en del af en større bevægelse om at reducere kemikalierne i vores husholdningsprodukter. Dette er godt nyt for både din familie og vores planet.

Alt i alt, hvis du ønsker at holde dit hjem rent og samtidig gøre en indsats for miljøet, er Simple Goods den ultimative guide til at opnå dette. Vores naturlige rengøringsmidler vil efterlade dit hjem skinnende rent og friskt, samtidig med at de ikke skader miljøet eller din sundhed.

Den ultimative guide til at holde dit hjem rent med Simple Goods

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner - Simple Goods

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner

Af Stephanie Ngo

Har du nogensinde stået i dit badeværelse og stirret på de kedelige, kalkbelagte armaturer og brusehoveder? Kalkaflejringer kan være en stor udfordring at fjerne, men heldigvis er der løsninger. I...

Læs mere
Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi - Simple Goods

Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi

Af Stephanie Ngo

At holde en ovn ren kan være en udfordrende opgave, især når man forsøger at undgå brug af kemikalier. For mange hjemmeejere er kemikalieinducerende produkter blevet normen, når det kommer...

Læs mere