Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

En hverdag uden bekymringer - bliv klar til allergisæsonen

Gode råd til at reducere allergener i hjemmet

Er du en af de millioner af mennesker, der lider af allergi? Hvis ja, så ved du, hvor elendigt og generende allergi kan være. Pollenallergi, er den mest udbredte allergi i Vesten, og kan forårsage alt fra lette gener til at have en afgørende betydning i din dagligdag.

Men vidste du, at der er trin, du kan tage for at reducere allergiske reaktioner i dit eget hjem? Selvom det selvfølgelig er umuligt at garantere et allergifrit miljø for alle, kan du med de rigtige strategier og forholdsregler gøre en stor forskel i at reducere symptomer forbundet med miljøallergi. 

Der er ingen grund til at lide mere ubehag - her er nogle enkle tips til, hvordan du forebygger allergi i dit eget hjem! Med et par små ændringer og vedligeholdelsesrutiner tilføjet til dit daglige liv, kan du skabe et allergenfrit opholdsrum. Læs videre for vores metoder til at undgå allergitriggere derhjemme og nyd (en meget mindre) nysefyldt forårssæson!

Gode råd til at reducere allergier i hjemmet 

Allergier kan påvirke alle, og de opstår ofte fra forskellige triggere såsom pollen, husstøv eller kæledyrshår. Mens allergier kan være svære at forhindre helt, er der heldigvis trin, du kan tage for at reducere deres forekomst i dit hjem.

Start med at holde dit hjem rent og fri for støv, hvilket kan fungere som en stor udløser for mange allergikere. Støvsug tæpper og vask sengetøj regelmæssigt for at hjælpe med at reducere mængden af støv i hjemmet. Det er også en god idé at investere i en luftrenser, især for dem med kæledyrsallergi. Derudover skal du reducere din eksponering for skimmelsvamp ved at holde badeværelser og andre områder med vandkilder rene og tørre.

Gode råd til at reducer allergier i hjemmet med Simple Goods

Reducer allergener med Room Mists

Ud over de trin, der er skitseret ovenover, kan du også overveje en Room mist. Det er videnskabeligt bevist, at vores Room Mists reducerer allergener i luften på grund af den probiotiske formel.   

Allergener fra husstøvmider reduceres med op til 67%, mens taller for pollen er 19,2% og hår fra katte og hunde er op til 57,9%.

Room Mist er en god og effektiv måde at fjerne allergener, de probiotiske bakterier nedbryder store partikler til små partikler, der er i stand til at forebygge pollen, støvmidler, kæledyrshår og andre allergener til stede i luften, selv når de er ude af syne eller rækkevidde. Derudover dufter de himmelsk og efterlader rummet med en skøn duft. 

Room Mists kan give gode resultater for dem, der lider af allergier, og måske endda bringe tiltrængt ro i sindet for dem, der ønsker at sikre, at deres familie lider så lidt som muligt. Med disse potentielle løsninger ved hånden kan alle arbejde sammen om at opnå allergifri bolig i hjemmet!

 Room mist fjerner allergier i hjemmet - Simple Goods

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner - Simple Goods

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner

Af Stephanie Ngo

Har du nogensinde stået i dit badeværelse og stirret på de kedelige, kalkbelagte armaturer og brusehoveder? Kalkaflejringer kan være en stor udfordring at fjerne, men heldigvis er der løsninger. I...

Læs mere
Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi - Simple Goods

Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi

Af Stephanie Ngo

At holde en ovn ren kan være en udfordrende opgave, især når man forsøger at undgå brug af kemikalier. For mange hjemmeejere er kemikalieinducerende produkter blevet normen, når det kommer...

Læs mere