Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Håndcreme til tasken med naturlige og økologiske ingredienser - Simple Goods

Få bløde hænder på farten

Vintertid betyder kold og tør luft, som kan føre til tørre og sprukne hænder. Derfor er det vigtigt at pleje dine hænder med en god håndcreme, især når du er på farten. Her i dette blogindlæg vil vi dele vores yndlings Simple Goods håndcremer, som er perfekt til tasken. Den indeholder naturlige og økologiske ingredienser, så du kan pleje dine hænder på en skånsom måde. Så få bløde hænder på farten og læs mere her. 

Lækker håndcreme, som er perfekt til at tage med på farten

Håndcremen, som vi vil anbefale, er Simple Goods håndcreme med enten Geranium og Grapefruit. Denne håndcreme er lavet af naturlige og økologiske ingredienser, så du kan være sikker på, at du plejer dine hænder på en skånsom måde. Håndcremen tilføjer fugt og næring til dine hænder. Duftene af Geranium og Grapefruit giver en frisk og opkvikkende fornemmelse, som er perfekt til en hurtig opfriskning på farten.

Fordele ved brug af Simple Goods håndcreme

Simple Goods håndcremen er nem at have med på farten, da den kommer i en praktisk tube, som nemt kan være i tasken eller i lommen. Cremen absorberes hurtigt, så du undgår den irriterende klæbrige følelse. Du skal bare påføre en lille mængde creme på dine hænder, gnide det ind i huden, og straks vil du mærke blødheden og næringen, som håndcremen tilfører.

En anden stor fordel ved denne håndcreme er, at den er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser, hvilket betyder, at du kan pleje dine hænder på en både god og etisk måde. Du kan også være helt sikkert på, at der ikke er blevet brugt nogen former for dyretesting på vores produkter.

Afslutningsvis er håndcremen fra Simple Goods en fantastisk mulighed for at pleje dine hænder på farten på en skånsom og naturlig måde. Du vil undgå tørre og sprukne hænder, samtidig med at du kan nyde de friske dufte af Geranium og Grapefruit. Håndcremen indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som gør hele forskellen. Så køb den i dag og smid den straks i tasken, så du altid kan have bløde hænder på farten.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

Af Stephanie Ngo

At pleje vores hår og hud er en vigtig del af vores daglige rutine, men det kan være svært at finde de rigtige produkter. For at hjælpe dig med at...

Læs mere
Alt om Simple Goods tekstiler

Alt om Simple Goods tekstiler

Af Stephanie Ngo

Invester i din komfort og afslapning hver dag. Oplev den luksuriøse fornemmelse af Simple Goods håndklæder.

Læs mere