Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Håndcreme til tasken med naturlige og økologiske ingredienser - Simple Goods

Få bløde hænder på farten

Vintertid betyder kold og tør luft, som kan føre til tørre og sprukne hænder. Derfor er det vigtigt at pleje dine hænder med en god håndcreme, især når du er på farten. Her i dette blogindlæg vil vi dele vores yndlings Simple Goods håndcremer, som er perfekt til tasken. Den indeholder naturlige og økologiske ingredienser, så du kan pleje dine hænder på en skånsom måde. Så få bløde hænder på farten og læs mere her. 

Lækker håndcreme, som er perfekt til at tage med på farten

Håndcremen, som vi vil anbefale, er Simple Goods håndcreme med enten Geranium og Grapefruit. Denne håndcreme er lavet af naturlige og økologiske ingredienser, så du kan være sikker på, at du plejer dine hænder på en skånsom måde. Håndcremen tilføjer fugt og næring til dine hænder. Duftene af Geranium og Grapefruit giver en frisk og opkvikkende fornemmelse, som er perfekt til en hurtig opfriskning på farten.

Fordele ved brug af Simple Goods håndcreme

Simple Goods håndcremen er nem at have med på farten, da den kommer i en praktisk tube, som nemt kan være i tasken eller i lommen. Cremen absorberes hurtigt, så du undgår den irriterende klæbrige følelse. Du skal bare påføre en lille mængde creme på dine hænder, gnide det ind i huden, og straks vil du mærke blødheden og næringen, som håndcremen tilfører.

En anden stor fordel ved denne håndcreme er, at den er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser, hvilket betyder, at du kan pleje dine hænder på en både god og etisk måde. Du kan også være helt sikkert på, at der ikke er blevet brugt nogen former for dyretesting på vores produkter.

Afslutningsvis er håndcremen fra Simple Goods en fantastisk mulighed for at pleje dine hænder på farten på en skånsom og naturlig måde. Du vil undgå tørre og sprukne hænder, samtidig med at du kan nyde de friske dufte af Geranium og Grapefruit. Håndcremen indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som gør hele forskellen. Så køb den i dag og smid den straks i tasken, så du altid kan have bløde hænder på farten.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Af Stephanie Ngo

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal...

Læs mere
Den ultimative guide til rengøring af toilet - Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset

Den ultimative guide til rengøring af toilet

Af Stephanie Ngo

Badeværelset er et af de mest bakteriefyldte områder i hjemmet. Her er vores guide til, hvad du behøver for at holde dit badeværelse skinnende rent og hygiejnisk – fra toiletrens og...

Læs mere