Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Lækre håndklæder i naturlige nuancer

Lækre håndklæder i naturlige nuancer

Opdag vores udvalg af lækre håndklæder i tidløse farver, der nemt kan mixe og matche. Vores håndklæder kombinerer funktionalitet, kvalitet og godt design, og du vil elske dem.

Indret dit badeværelse med stil

Vores naturlige og sandfarvede håndklæder i et flot design giver dig mulighed for at indrette dit badeværelse efter din stil. Uanset om du vil have mørke eller lyse nuancer, kan du finde håndklæder, der passer til dig. Du kan mixe og matche på tværs eller vælge samme farve. Alle vores Simple Goods håndklæder kombinerer æstetik og funktionalitet.

Forny dit badeværelse

Lav små ændringer på dit badeværelse ved at forvandle det. Udskift dine håndklæder for at give rummet et helt nyt udtryk. Vælg håndklæder i naturlige nuancer og skab en wellness-oase i hjemmet, så du altid kan føle dig afslappet og rolig. Du kan altid udskifte håndklæderne, når du har brug for en forandring. Husk at tilføje planter, lys og blomster for at skabe balance og liv på dit badeværelse.

Luksus på badeværelset

Nyd følelsen af velvære med vores lækre håndklæder til badeværelset lavet af blødt og lækkert 100 OEKO-TEX bomuld, der suger vandet hurtigt op. Vores håndklæder er et godt valg til dem, der leder efter en miljøvenlig løsning. Simple Goods håndklæder er usædvanlige bløde, tidløse og stilfulde år efter år.

Pas godt på dine håndklæder

For at holde dine håndklæder i god stand, anbefaler vi at lægge dem i blød i koldt vand i 1 time før første vask. Vask dem derefter ved 60 grader for de bedste tørreegenskaber. Undgå at bruge skyllemiddel, da det reducerer håndklædernes tørreevne.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

Af Stephanie Ngo

At pleje vores hår og hud er en vigtig del af vores daglige rutine, men det kan være svært at finde de rigtige produkter. For at hjælpe dig med at...

Læs mere
Alt om Simple Goods tekstiler

Alt om Simple Goods tekstiler

Af Stephanie Ngo

Invester i din komfort og afslapning hver dag. Oplev den luksuriøse fornemmelse af Simple Goods håndklæder.

Læs mere