Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Rengøring med omtanke for vores planet - miljøvenlig rengøring

Rengøring med omtanke for vores planet

Økologisk vaskemiddel

Vores økologiske vaskemiddel er fremstillet af naturlige ingredienser, der er skånsomme mod miljøet. Vores vaskemiddel er bionedbrydeligt og fri for skrappe kemikalier, så du kan nyde en miljøvenlig rengøring. Vores vaskemiddel er også skånsomt mod følsom hud, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at være sikre og grønne.

Probiotisk rengøring

Probiotisk rengøring er det perfekte valg for dem, der leder efter en mere naturlig og miljøvenlig tilgang til rengøring af deres hjem. Vores probiotiske rengøringsprodukter er sikre og effektive, og de er formuleret med naturlige, plantebaserede ingredienser. Vores probiotika gør dit hjem rent ved at nedbryde snavs, fedt og skidt uden brug af skrappe kemikalier. 

Miljøvenlig rengøring

Vores miljøvenlige rengøringsmidler er det perfekte valg for dem, der ønsker at støtte miljøet. Vores produkter er fremstillet af naturlige ingredienser, fri for skrappe kemikalier og biologisk nedbrydelige. Vores rengøringsmidler hjælper med at reducere affald og beskytte miljøet, så du kan nyde en miljøvenlig rengøring.

Simple Goods miljøvenlig rengøringsmidler er designet til at give en dyb rengøring, samtidig med at de er skånsomme mod miljøet. Læs mere om vores bæredygtige initiativer her.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Guide til at holde dit toilet rent og frisk - miljøvenlig rengøringsmidler til toilettet - Simple Goods

Guide til at holde dit toilet rent og frisk

Af Stephanie Ngo

Hold dit toilet velduftende med disse enkle, effektive tips til rengøring og vedligeholdelse. Find ud af, hvad du skal gøre - lige nu - for at få skinnende, hygiejniske resultater!

Læs mere
Sådan kan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem - Simple Goods

Hvordan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem

Af Stephanie Ngo

Skal dit hjem være ryddeligt og organiseret? Opdag, hvordan du kan bruge en simpel rengøringskurv fra Simple Goods til at holde dit rum pænt og ryddeligt!

Læs mere