Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Rengøring med omtanke for vores planet - miljøvenlig rengøring

Rengøring med omtanke for vores planet

Økologisk vaskemiddel

Vores økologiske vaskemiddel er fremstillet af naturlige ingredienser, der er skånsomme mod miljøet. Vores vaskemiddel er bionedbrydeligt og fri for skrappe kemikalier, så du kan nyde en miljøvenlig rengøring. Vores vaskemiddel er også skånsomt mod følsom hud, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at være sikre og grønne.

Probiotisk rengøring

Probiotisk rengøring er det perfekte valg for dem, der leder efter en mere naturlig og miljøvenlig tilgang til rengøring af deres hjem. Vores probiotiske rengøringsprodukter er sikre og effektive, og de er formuleret med naturlige, plantebaserede ingredienser. Vores probiotika gør dit hjem rent ved at nedbryde snavs, fedt og skidt uden brug af skrappe kemikalier. 

Miljøvenlig rengøring

Vores miljøvenlige rengøringsmidler er det perfekte valg for dem, der ønsker at støtte miljøet. Vores produkter er fremstillet af naturlige ingredienser, fri for skrappe kemikalier og biologisk nedbrydelige. Vores rengøringsmidler hjælper med at reducere affald og beskytte miljøet, så du kan nyde en miljøvenlig rengøring.

Simple Goods miljøvenlig rengøringsmidler er designet til at give en dyb rengøring, samtidig med at de er skånsomme mod miljøet. Læs mere om vores bæredygtige initiativer her.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere