Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan bruger du tørrebolde

Sådan bruger du tørrebolde

Hvis du leder efter en mere effektiv og miljøvenlig måde at tørre dit vasketøj på, er tørrebolde den perfekte løsning. Ikke alene holder de dit tøj blødt og fri for rynker, men de reducerer også energiforbruget, sparer tid og forhindrer statisk klæbning! Tørrebolde er en fantastisk tilføjelse til enhver miljøvenlig husholdning. I dette blogindlæg vil vi udforske fordelene ved at bruge tørrebolde sammen med trin-for-trin instruksioner til, hvordan du bruger dem korrekt i din vaskerutine! 

Tørrebolde er måske den løsning, du har ledt efter.

Tørrebolde er et miljøvenligt alternativ til skyllemiddel og kan bruges op til 1000 gange, hvilket gør dem til en god investering. Disse små tørrebolde er lavet af 100% uld og er beregnet til at blive smidt i din tørretumbler sammen med dit våde vasketøj. De hjælper ikke  kun med at reducere statisk elektricitet, men de kan også hjælpe med at blødgøre dit tøj. Tørrebolde er samtidig en fantastisk miljøvenlig og genanvendelig måde at reducere den tid, det tager at få tørret tøj, det nedsætter tørretiden med op til 30%. Du skal blot smide dem i tørretumbleren sammen med dit våde vasketøj. De virker ved at adskille dit tøj, og lade den varme luft cirkulere mere effektivt rundt i tørretumbleren og derved reducere tørretiden. For en ekstra bonus kan du tilføje et par dråber af din yndlings æteriske olie eller et par pift af Laundry Tonic til tørreboldene for at give dit vasketøj en frisk duft.

Hvis du er klar til at prøve tørrebolde, skal du blot følge disse enkle trin:

1) Tilføj to til fire tørrebolde pr. gang.

2) Giv tørreboldene plads i tørretumbleren, så de effektivt kan cirkulere rundt.

3) Tilføj æteriske oliedråber, hvis det ønskes - så lidt som et par dråber eller et par pift af Laundry Tonic. pr. gang er alt, der skal til.

4) Fjern boldene, når de er tørret, og opbevar dem i en lufttæt beholder.

5) Genbrug de samme tørrebolde igen og igen.

Med disse få trin vil du blive overrasket over den forskel, de gør i din vaskerutine. Ikke alene er tørrebolde nemme at bruge, men de sparer dig også penge i det lange løb og er miljøvenlige. Giv dem en chance og se selv forskellen i din vaskerutine!

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Guide til at holde dit toilet rent og frisk - miljøvenlig rengøringsmidler til toilettet - Simple Goods

Guide til at holde dit toilet rent og frisk

Af Stephanie Ngo

Hold dit toilet velduftende med disse enkle, effektive tips til rengøring og vedligeholdelse. Find ud af, hvad du skal gøre - lige nu - for at få skinnende, hygiejniske resultater!

Læs mere
Sådan kan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem - Simple Goods

Hvordan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem

Af Stephanie Ngo

Skal dit hjem være ryddeligt og organiseret? Opdag, hvordan du kan bruge en simpel rengøringskurv fra Simple Goods til at holde dit rum pænt og ryddeligt!

Læs mere