Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan får du bløde og velplejede hænder

Sådan får du bløde og velplejede hænder

Det er vigtigt at give sine hænder den rette pleje og opmærksomhed. Men hvordan får du egentlig de perfekte bløde og velplejede hænder? Vi har samlet de bedste tips til, hvordan du får smukke og velplejede hænder.

Den ultimative håndpleje rutine 

Det første skridt er at vaske hænderne regelmæssigt. Det kan virke som en selvfølge, men det er en af de vigtigste rutiner. Det fjerner snavs, olier og bakterier, der kan forårsage infektioner og hudproblemer. Men vær opmærksom på, at overdreven vask med varmt vand og sæbe kan tørre dine hænder ud og irriterer huden. Vask derfor hænderne i lunkent vand, og brug en mild eller neutral håndsæbe.

Efter hver vask, er det en god idé at fugte og nære hænderne med en god og lækker håndcreme. Håndcremen bør indeholde hydrerende ingredienser såsom aloe vera, shea butter eller glycerin for at tilføre hænderne den nødvendige fugt, den har brug for. En lækker håndcreme trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og velplejet. 

Mange eksperter anbefaler også at eksfoliere hænderne en gang om ugen for at fjerne døde hudceller og optimere optagelsen af ​​de næringsstoffer fra din håndcreme. Brug en skrubbehandske sammen med en mild scrub og skrub dine hænder i blide cirkulære bevægelser. Skyl derefter dine hænder af med varmt vand og påfør igen en rig og lækker håndcreme.

Hvis dine hænder er tørre og ru, kan du bruge arganolie eller andre former for planteolie. Arganolie er rig på vitamin E og antioxidanter, der kan hjælpe med at styrke huden og beskytte mod miljømæssige faktorer. Massér lidt arganolie på dine hænder og negle hver nat før sengetid, og vågn op til bløde og nærende hænder om morgenen.

Undgå at bide og pille dine negle. Det kan svække neglen og udsætte den for infektioner. Blødgøring af dine hænder i varmt vand er ideel inden klipning. Neglene bør klippes regelmæssigt for god hygiejne og ikke for tæt på fingerspidserne.

Sund og velplejede hænder

At have sund og velplejede hænder er simpelthen en af de bedste ting, du kan gøre for dig selv! Ved at følge disse lækre håndplejetips kan du give dine hænder den opmærksomhed og pleje, de fortjener. Så uanset om du er på kontoret eller derhjemme, husk at give dine hænder al den kærlighed og pleje, de har brug for med en fugtgivende og lækker håndcreme fra Simple Goods. 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere