Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Opfrisk dine sko med skodeodorant

Sådan fjerner du dårlig lugt fra dine sko

 

Lægger du nogensinde mærke til en mærkelig lugt fra dine sko? Måske kender du følelsen af at blive overvældet af en ubehagelig lugt fra din sko, når du tager dem af. Vidste du, at der er måde at forhindre dine sko i at lugte. Det er ikke kun muligt at forhindre dit fodtøj i at stinke, men det behøver heller ikke at tage meget af din tid! Lad os hjælpe dig med at eliminere eller forhindre uønskede lugte i at komme fra dit fodtøj – efterlad dine sko med en friskere duft, så du ikke længere behøver at bekymre dig om at støde andre. I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvorfor skolugt opstår i første omgang, samt hvordan det kan forebygges og behandles.

Derfor lugter dine sko

Man kan undre sig over, hvorfor vores sko nogle gange kan lugte ret ubehageligt. Denne lugt er primært forårsaget af kombinationen af sved og bakterier fra vores fødder, som kan producere op til en halv liter fugt om dagen, og det mørke, varme miljø inde i vores sko, giver den perfekte grobund for lugtfremkaldende bakterier. Dette kan skabe en ildelugtende lugt, der bliver hængende i dine sko og kan være pinligt i visse situationer. Bakterierne lever af de fugtige, døde hudceller, som vores fødder naturligt afgiver, og producerer til gengæld affald, der afgiver den berygtede "sko-lugt".

Sådan slipper du af med dårlig lugt 

Ubehagelige lugte, der kommer fra sko, er et almindeligt problem. Heldigvis er der flere trin, der kan tages for at skille sig af den ildelugtende lugt fra sko og få dem til at dufte frisk igen. At tillade fodtøj at lufte ud, skifte sokker ofte og bruge lugt-eliminerende indsatser er alle gode måder at forhindre dårlig lugt på i første omgang. Hvis dette ikke er nok, kan brug af en skodeodorant være nyttig til fjerne uønskede lugte. For at undgå eller i det mindste minimere disse lugte, er det vigtigt at udvikle nogle gode vaner såsom at opretholde en ordentlig skohygiejne.

Brug skospray for at fjerne dårlig lugt 

Du behøver ikke bekymre dig om stinkende sko med den rette skopleje! Gudskelov for skospray! Sørg for, at dine sko altid dufter godt ved at bruge skospray fra tid til anden. Skospray kan være en fantastisk måde til hurtigt at rense dine sko og hjælpe med at holde dem dufte frisk. Påføringen er nem, med kun et par sprays er alt hvad du behøver.

En kvalitets skospray kan hjælpe med at fjerne dårlig lugt og efterlader dine sko frisk. Det er vigtigt at huske, at skopleje er som at investere i dit fodtøj. Hvis du tager dig tid til at pleje dine sko ordentligt, kan det forlænge levetiden dramatisk, så du får mest muligt ud af dem. Hos Simple Goods finder du milde og PH neutrale skosprays, der er tilsat probiotika, som øjeblikkeligt og effektivt forebygger og nedbryder kilden til dårlig lugt i op til 72 timer. 

Nu hvor du ved, hvor effektive skosprays er til at forhindre ildelugtende sko – lugter dine sko? Hvis ja, så gå på opdagelse i Simple Goods skospray i dag og prøv det selv - du bliver ikke skuffet!

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Guide til at holde dit toilet rent og frisk - miljøvenlig rengøringsmidler til toilettet - Simple Goods

Guide til at holde dit toilet rent og frisk

Af Stephanie Ngo

Hold dit toilet velduftende med disse enkle, effektive tips til rengøring og vedligeholdelse. Find ud af, hvad du skal gøre - lige nu - for at få skinnende, hygiejniske resultater!

Læs mere
Sådan kan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem - Simple Goods

Hvordan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem

Af Stephanie Ngo

Skal dit hjem være ryddeligt og organiseret? Opdag, hvordan du kan bruge en simpel rengøringskurv fra Simple Goods til at holde dit rum pænt og ryddeligt!

Læs mere