Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan rengør du dit køleskab

Sådan rengør du dit køleskab

Hold dit køleskab skinnende rent med disse nemme tips

Et køleskab er en af de vigtigste apparater i dit køkken. Det holder maden frisk og sikker, og det er derfor vigtigt at tage sig af det for at sikre, at det fungerer korrekt. En af de vigtigste opgaver i at tage sig af dit køleskab er at rense det regelmæssigt. I denne blog vil vi gennemgå nogle grundlæggende tips og trick til rengøring af dit køleskab.

Trin-for-trin-guide til rengøring af dit køleskab

1. Saml dine forsyninger

Før du begynder at rengøre dit køleskab, er det vigtigt at sørge for, at du har alt, hvad du behøver. Du vil bruge en blød klud, All Purpose Spray, en svamp eller en børste, og en skål med varmt sæbevand. Fjern alle madvarer fra køleskabet og tag alle skuffer og hylder ud. Det kan også være en god idé at have en køleboks ved hånden til at opbevare maden i, mens du gør rent.

2. Start med hylder og skuffer

Når du har fjernet alle madvarer fra køleskabet, skal du starte med at rense skuffer og hylder. Brug varmt sæbevand til at vaske dem grundigt og brug herefter en blød klud til at tørre dem af. Hvis der er store spild eller snavs på skuffer eller hylder, kan du bruge en svamp eller børste til at fjerne dem. Husk også at tørre kanterne og undersiden af hylderne, hvor bakterier ofte samler sig.

3. Tør af indvendigt

Efter at have rengjort alle skuffer og hylder, skal du tørre køleskabets indre vægge med en blød klud, der er blevet dyppet i varmt sæbevand eller brug en All Purpose Spray. Brug en svamp eller børste til at fjerne eventuelle pletter eller skidt. Vær særlig opmærksom på eventuelle spild eller pletter. Brug et mildt rengøringsmiddel til svære pletter. Glem ikke også at rengøre dørpakninger og håndtag.

4. Afslut med det udvendige

Når du har rengjort køleskabets indvendige dele, skal du også rengøre døren. Brug en blød klud til at vaske dørene og forseglingerne i varmt sæbevand eller All Purpose Spray. Brug en børste eller svamp til at fjerne skidt og pletter på forseglingerne. Det er vigtigt at rengøre forseglingerne regelmæssigt for at undgå luftlækager, der kan påvirke køleskabets ydeevne.

Endelig skal du sætte skuffer og hylder tilbage i køleskabet og placere maden tilbage, når du er færdig med at rengøre. Vær opmærksom på, at fødevarer helst skal opbevares i køleskabet på en sådan måde, at de ikke blokerer for luftstrømmen og dermed hæmmer køleskabets ydeevne. Overordnet set skal du rengøre dit køleskab mindst en gang om måneden for at holde det rent og fungerende.

At rengøre dit køleskab er en vigtig opgave for at sikre, at det fungerer korrekt. Fjern madvarer, rengør skuffer og hylder, tør køleskabets indvendige dele, rengør døren og forseglingerne og læg skufferne og hylderne tilbage i køleskabet. Ved at tage dig tid til at rengøre dit køleskab mindst en gang om måneden kan du sikre, at dit køleskab holder fødevarerne friske og sikre. Med disse grundlæggende tips og tricks er du klar til at tage dig af dit køleskab på den rigtige måde.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere