Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Slip af med uønskede lugte i hjemmet - probiotisk, miljøvenlig rengøring

Slip af med uønskede lugte i hjemmet

Frisk dit hjem op med en rumspray

Vores rumspray er en naturlig og miljøvenlig måde at friske dit hjem op på. Vores formulering er lavet af æteriske olier, der er omhyggeligt blandet for at skabe en behagelig duft. Vores rumspray er fri for skrappe kemikalier, så du kan være sikker på, at den ikke skader dit hjem eller dine lunger. Uanset om du prøver at opfriske et køkken, soveværelse eller badeværelse, er vores rumspray den perfekte løsning.

Fjern ubehagelige lugte

Rumspray er den perfekte måde at fjerne ubehagelige lugte i ethvert rum i dit hjem. Med et par sprøjt kan du nemt opfriske alle ildelugtende steder i dit hjem og efterlade rummet med en ren og frisk duft. Uanset om du har at gøre med lugt fra kæledyr, røg eller andre ubehagelige lugte, vil vores rumspray sørge for, at dit rum dufter godt på ingen tid.

Slip af med uønskede lugte i hjemmet - probiotisk, miljøvenlig rengøring

En bred vifte af dufte

Vores rumspray findes i en række forskellige dufte, så du kan finde den perfekte duft til dit hjem. Uanset om du er på udkig efter en let og luftig duft eller noget mere dristigt og robust, har vi den perfekte duft til dig og dit hjem. Vores langtidsholdbare dufte gør det nemt at opretholde en behagelig duft i dit hjem, så du kan slappe af og nyde friskheden hele dagen lang.

Nem at bruge

Rumspray er nem at bruge og kræver ikke noget særligt værktøj eller udstyr. Du skal blot spraye den i luften for hurtigt og effektivt at friske ethvert rum op. Vores rumspray er også sikker at bruge i nærheden af kæledyr og børn, så du kan føle dig sikker på, at dit hjem er et sikkert og behageligt miljø for alle. Ryst blot flasken, ret dysen væk fra dit ansigt, og spray på det ønskede område. Duften bliver hængende i timevis, så du kan nyde friskheden hele dagen. Med sit brugervenlige design er vores rumspray den perfekte måde at opfriske ildelugtende steder i dit hjem på.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner - Simple Goods

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner

Af Stephanie Ngo

Har du nogensinde stået i dit badeværelse og stirret på de kedelige, kalkbelagte armaturer og brusehoveder? Kalkaflejringer kan være en stor udfordring at fjerne, men heldigvis er der løsninger. I...

Læs mere
Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi - Simple Goods

Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi

Af Stephanie Ngo

At holde en ovn ren kan være en udfordrende opgave, især når man forsøger at undgå brug af kemikalier. For mange hjemmeejere er kemikalieinducerende produkter blevet normen, når det kommer...

Læs mere