Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

3 ting, du kan gøre i dag for at gøre dit liv lettere

3 ting, du kan gøre i dag for at gøre dit liv lettere

Er dit liv fyldt med stress og uoverskuelighed? Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du kan gøre tre små ting i din hverdag, der vil gøre dit liv meget lettere? Ja, du hørte rigtigt! Disse tre nemme ting vil tage mindre end 30 minutter at gøre, men vil give dig et roligere sind og en mere organiseret hverdag.

10-minutters oprydning

Opgavens navn taler for sig selv. Sæt en timer på 10 minutter og brug den til at rydde alt det rod op omkring dig. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan få gjort på så kort tid. Det er videnskabeligt bevist, at færre distraktioner i dit synsfelt betyder mindre stress og øget produktivitet. Denne lille øvelse vil give dig et klarere mindset og et renere hjem. 

Lav to-do lister

At skrive en to-do liste om morgenen eller sent på aftenen er en af de bedste ting, du kan gøre for at få mere styr på tingene. At notere sig opgaver, du skal udføre i løbet af dagen eller ugen, hjælper dig med at være på toppen af dine opgaver og sørger ligeledes for at du undgår at glemme ting. Det er også en tilfredsstillende følelse at markere de ting, du har fået gjort, på listen; det giver dig en følelse af produktivitet.

Forbered dig til i morgen

Det er nemt at blive fanget i en travl hverdag, men at forberede sig til næste dag kan hjælpe dig med at undgå uventede stressfaktorer. Det kan være tøj, der skal stryge? Skal du huske at hente pakken i posthuset? Skal du sørge for aftensmaden? Planlægning i forvejen kan både spare tid og stress.

Husk at tage en pause

Dette punkt kunne også hedde 'husk at slappe af'. Det er nemt at blive fanget i en travl og hektisk hverdag. Men at tage en pause kan give dig et øjeblik af klarhed og ro i sindet. Du kan lave noget, der giver dig glæde og energi som at gå en tur eller drikke en kop te. Det er vigtigt at huske på, at pauser ikke kun er tilladt, men at det også anbefales. At tage sig tid til sig selv er afgørende for et sundt og afbalanceret liv.

Små, lette trin

Med små, lette trin kan du begynde at lægge en dæmper på følelserne af stress. Sæt 10 minutter til at rydde op, skriv en to-do liste, forbered dig til i morgen og husk at tage pauser. Disse små ændringer kan gøre en stor forskel i dit liv og give dig et roligere sind og en mere organiseret hverdag.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere