Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

 Tips til at holde dit skab rent og lugtfrit

Tips til at holde dit skab rent og lugtfrit

At holde dit skab rent og lugtfrit kan synes som en vanskelig opgave, især hvis du har en travl hverdag. Men det er faktisk en ret simpel opgave, og det kan gøres på kort tid. Et rodet og lugtende skab kan være en kilde til stress og kaos. Derfor giver vi dig i dette blogpost nogle tips til, hvordan du holder dit skab rent og lugtfrit.

Organisering og oprydning

Første skridt til et rent og lugtfrit skab er at rydde det op. Sørg for at have struktur og overblik ved at inddele dit tøj i kategorier, såsom bukser, sportstøj, trøjer osv. Sorter derefter tøjet efter, hvad der kan smides væk, gives væk og hvad der skal beholdes. Du kan også overveje at organisere dit tøj efter farve eller størrelse. På den måde vil du hurtigt kunne se, hvad du har i skabet, og hvad der mangler. 

Et andet tip er at bruge bøjler til at organisere dit tøj, så det ikke bliver krøllet og rodet. Hæng tøjet op i kategorier og sørg for at bøjlen passer til størrelsen på tøjet. Brug også bøjler med skridsikkert materiale, så tøjet ikke glider af. Hvis du mangler plads i skabet, kan du også overveje at bruge hængende opbevaringsposer til f.eks. sko eller hatte.

Sådan fjerner du dårlig luft i garderoben 

Når du har sorteret og ryddet op i dit skab op, skal du sørge for at slippe af med eventuelle dårlige lugte. Du kan gøre dette ved at lægge en vatrondel med et par sprøjt af Simple Goods Laundry Tonic i dit skab for at give din garderobe en frisk duft eller bruge vores Room mist eller vores Tekstilspray til at opfriske garderoben. Du kan også bruge luftfriskere eller poser med tørrede blomster såsom lavendel for at give din garderobe en skøn duft.

Rengøring af garderoben 

For at holde dit skab rent og pænt skal du sørge for at tørre hylderne af med en fugtig klud, som fjerner støv og snavs. Vores All Purpose Cleaner og en god og absorberende karklud fra Simple Goods kan nemt klare jobbet. Du kan også bruge en støvsuger til at fjerne støv og snavs. Det er en god ide at rengøre dit skab med jævne mellemrum for at forhindre støv og snavs i at ophobe sig. 

At holde dit skab rent og lugtfrit behøver ikke at være en udfordring. Med en lille indsats og regelmæssig vedligeholdelse kan du nemt opretholde et pænt og organiseret skab. Følg disse enkle tips for at holde dit skab rent og lugtfrit, og du vil ikke kun føle dig mere organiseret, men dit tøj vil også holde sig frisk og pænt i længere tid.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Slip af med dårligt lugt i dine sko - Simple Goods

Slip af med dårligt lugt i dine sko

Af Stephanie Ngo

Sure tæer eller sko der lugter er et almindeligt problem, som mange mennesker står overfor, især hvis de har en aktiv livsstil, her til sommer eller bruger meget tid i...

Læs mere
Sådan fjerner du dårlig lugt fra tørretumbler - Simple Goods

Sådan fjerner du dårlig lugt fra tørretumbler

Af Stephanie Ngo

At have en tørretumbler der afgiver dårlig lugt kan være frustrerende, især når du forventer, at dit tøj skal komme ud frisk og rent. Heldigvis er der flere effektive og...

Læs mere