Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Alt om Simple Goods tekstiler

Alt om Simple Goods tekstiler

Her hos Simple Goods tror vi på komfort og kvalitet, men ikke på bekostning af miljøet. Vi mener, at det er vores ansvar at skabe en mere bæredygtig fremtid for alle, og derfor har vi valgt at producere vores håndklæder med dette formål for øje. Vores tekstiler er certificeret med den anerkendte OEKO-Tex mærkning, hvilket betyder, at vores håndklæder ikke kun er bløde og lækre, men også er produceret med omtanke for vores planet.

Bæredygtige håndklæder 

Vi er stolte af at sige, at vores håndklæder og viskestykker er lavet af 100% OEKO-Tex-certificeret bomuld, som er dyrket uden brug af skadelige kemikalier eller pesticider. Ved at vælge OEKO-Tex støtter vi bæredygtige landbrugspraksis, der fremmer jordens sundhed, biodiversitet og vandbesparelse. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også for dig, da det betyder, at vores håndklæder ikke indeholder nogen skadelige stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Vi er også stolte af at sige, at vores håndklæder og viskestykker ikke er farvet med kemikalier eller tilsætningsstoffer. Dette gør vores håndklæder allergivenlige og sikre til brug for enhver type hud. Vi ved, at farvestoffer og kemikalier ofte bruges i tekstilproduktionen, og at de kan forårsage skade på miljøet og bæredygtigheden. Ved at undgå brugen af farvestoffer og kemikalier i vores håndklæder og viskestykker sørger vi for, at vores produktionsproces er mere bæredygtig og miljøvenlig.

Vi går også en ekstra mil for at fremme genanvendelse og cirkularitet i vores håndklædeproduktion. Nogle af vores håndklæder er lavet af 100% genanvendte materialer, herunder 85% genanvendt bomuldsspild (BCI bomuld) og 15% høj kvalitet PET-plastflasker. Dette er en vigtig del af vores engagement i at minimere negativ påvirkning af miljøet, da vores håndklæder ikke kun er genanvendelige, men også er fremstillet af genanvendte materialer. Vi er stolte over at kunne tilbyde tekstiler af god kvalitet, samtidig med at vi tager ansvar for vores planet.

Positive skridt mod en mere bæredygtig fremtid

Vi håber, at du nu er mere informeret om vores viskestykke- og håndklædeproduktion og vores engagement i bæredygtighed. Hos Simple Goods vil vi fortsætte med at inspirere vores kunder og følgere til at tage positive skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Vi er stolte over vores certificeringer og vores praksis, der viser vores forpligtelse til at reducere vores påvirkning af miljøet og skabe positive forandringer.

Vi stræber efter at fortsætte med at opretholde vores høje standarder og vil gerne takke vores kunder for at støtte vores mission om at udvikle bæredygtige tekstiler og miljøvenlige rengøringsmidler.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

 Sådan rengør du dit toilet – Tips og tricks

Sådan rengør du dit toilet – Tips og tricks

Af Stephanie Ngo

Rengøring af toilettet  Det er ikke altid lige rart at tage fat på det med at rengøre toilettet. Det kan være en irriterende og beskidt opgave at tage sig af,...

Læs mere
Sådan rengører og organiserer du effektivt dit hjem - Simple Goods - miljøvenlig rengøring

Sådan rengør og organiserer du dit hjem effektivt

Af Stephanie Ngo

Rengøring og organisering  Rengøring og organisering, det er noget, som de fleste af os forstår vigtigheden af, men faktisk er det en af de ting, som ofte bliver udskudt eller...

Læs mere