Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

Forkæl dit hår og hud med vores milde og nærende skønhedsprodukter

At pleje vores hår og hud er en vigtig del af vores daglige rutine, men det kan være svært at finde de rigtige produkter. For at hjælpe dig med at gøre dit valg lettere, præsenterer vi vores kollektion af skønne skønhedsprodukter. Vores shampoo, balsam, sæbe, bodyscrub og bodylotion er alle nøje sammensat for at give den bedste pleje og næring til både dit hår og din hud. Vi udforsker hver produkttype og dets anvendelse i detaljer nedenfor.

Shampoo

Vores milde og nærende shampoo er specielt udviklet til at rense og fugtgøre dit hår, så det efterlader håret rent og sundt. Det er passende til alle hårtyper, og det er let at bruge. På vådt hår, påfør shampoo, skum op og skyl det ud. 

Balsam

Fordyb dig i den silkebløde og nærende følelse af vores balsam. Denne formel er designet til fugtgøre i dybden og nære dit hår, så det bliver let at håndtere og glansfuldt. Vores balsam kan bruges på alle hårtyper, påfør det på vådt hår, lad det sidde i et par minutter og skyl derefter grundigt.

Kropssæbe

Denne sæbe er en mild og nærende måde at rense og fugtgøre din hud på. Brug den på dine hænder og krop for en følelse af friskhed og hydrering. Påfør sæben, mens du er i bad og skyl derefter grundigt med vand.

Bodyscrub

Forkæl dig selv med den opfriskende effekt af vores eksfolierende bodyscrub til hænder og krop. Den fjerner døde hudceller og efterlader din hud blød, glat og glødende. Brug den på våd hud, påfør den med cirkulære bevægelser, og skyl derefter af.

Bodylotion 

Vores bodylotion indeholder ingredienser, der giver næring og fugt til din hud, og den absorberes hurtigt, så din hud efterlades blød, glat og strålende hydreret. Massér blidt på dine hænder og krop, indtil det er fuldt absorberet.

Selvforkælelse

At pleje din hud og dit hår behøver ikke at være besværligt eller dyrt. Med vores kollektion af skønhedsprodukter kan du let og bekvemt tage dig af dig selv på en mild og nærende måde. Forkæl dig selv med vores shampoo og balsam for sundt hår, og brug vores sæbe, scrub og lotion for blød og hydreret hud. Vi håber, at vores produkter vil gøre en forskel i din rutine og bringe dig glæde og velvære hver dag.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

 Sådan rengør du dit toilet – Tips og tricks

Sådan rengør du dit toilet – Tips og tricks

Af Stephanie Ngo

Rengøring af toilettet  Det er ikke altid lige rart at tage fat på det med at rengøre toilettet. Det kan være en irriterende og beskidt opgave at tage sig af,...

Læs mere
Sådan rengører og organiserer du effektivt dit hjem - Simple Goods - miljøvenlig rengøring

Sådan rengør og organiserer du dit hjem effektivt

Af Stephanie Ngo

Rengøring og organisering  Rengøring og organisering, det er noget, som de fleste af os forstår vigtigheden af, men faktisk er det en af de ting, som ofte bliver udskudt eller...

Læs mere