Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Bliv klar til efteråret med disse naturlige håndpleje produkter - lækker håndcreme og god håndsæbe - Simple Goods

Bliv klar til efteråret med disse naturlige håndpleje produkter

Efteråret er en dejlig tid med smukke farver og en køligere temperatur, men det er også sæsonen, hvor vores hænder kan blive ekstra tørre og sprukne på grund af det tørre vejr. Derfor er det vigtigt at have en god håndplejerutine og bruge produkter, der vil bevare din hud blød og hydreret. I dette blogpost vil vi introducere dig til to naturlige håndplejeprodukter, der vil gøre din hud så blød og sund som aldrig før.

God håndsæbe og håndsæbe med naturlige ingredienser

Den første ting, du skal bruge til at opretholde en god håndplejerutine, er en god håndsæbe, der vil rense huden, men også efterlade den blød og fugtig. Vi anbefaler at bruge en naturlig håndsæbe, der indeholder milde ingredienser, der ikke vil irritere eller tørre ud i huden. I stedet skal du vælge en sæbe, der er formuleret med naturlige olier og ekstrakter, som vil fugte og beskytte huden.

Den næste ting, du skal sørge for at bruge, som en del af din håndplejerutine i efteråret, er en god håndcreme. Det er vigtigt at vælge en cremet formula, der vil blødgøre og hydrere din hud uden at huden føles fedtet eller tung. Derudover er det vigtigt at vælge en formel, der indeholder naturlige ingredienser, der vil beskytte mod miljøbelastninger og samtidig pleje huden. 

Vi anbefaler en naturlig håndcreme, der indeholder ingredienser som Shea Smør og Aloe Vera. Disse ingredienser er kendt for deres hydratiserende og beroligende egenskaber, og vil hjælpe med at reparere og styrke hænderne, så de føles bløde hele sæsonen.

Et andet tip til at opretholde en god håndplejerutine i efteråret er at bruge en nærende håndmaske mindst en gang om ugen. Vælg en maske, der indeholder ingredienser, der vil nære og reparere huden og efterlade den blød og hydreret. Brug masken om aftenen, så ingredienserne har tid til at arbejde henover natten, og du vågner op til bløde og sunde hænder.

Endelig er det vigtigt at huske på, at den bedste måde at få sunde og smukke hænder på er at beskytte dem mod solskader og miljøskadelige stoffer så meget som muligt. Sørg for at bruge en effektiv solcreme til dine hænder, når du er udenfor i længere perioder.

Pas på dine hænder i efteråret

Efteråret er en vidunderlig årstid, men vejrforholdene kan påvirke vores hud, især vores hænder. Ved at følge disse tips og bruge naturlige ingredienser, kan du sørge for, at dine hænder forbliver bløde og hydreret hele sæsonen. Så vær ikke bange for at investere lidt tid og penge i dine hænder, de vil takke dig for det!

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere