Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Gør dit hjem skinnende rent med bare 4 produkter! Miljøvenlige rengøringsmidler fra Simple Goods

Gør dit hjem skinnende rent med bare 4 produkter!

Mange af os er trætte af at skulle bruge masser af forskellige produkter til at gøre vores hjem rent. Det er ofte forvirrende at finde ud af, hvilke produkter der fungerer bedst til forskellige dele af dit hjem. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kunne gøre dit hjem skinnende rent med bare 4 produkter? Ja, det er rigtigt! Alt hvad du behøver er en universal rengøringsmiddel, et antikalk produkt, et all-purpose rensemiddel, og en badeværelses cleaner. Læs videre for at finde ud af, hvordan disse 4 produkter kan gøre dit hjem skinnende ren!

Universal rengøringsmiddel

Dette er måske det vigtigste produkt på denne liste. Et godt universal rengøringsmiddel er afgørende for at holde dit hjem pænt og rent. Det er velegnet til at rengøre næsten enhver overflade i hjemmet, og er det bedste valg til almindelig rengøring. Med dette produkt kan du undgå at bruge masser af forskellige produkter, og det kan spare dig tid og penge på lang sigt.

Antikalk

Hvis du bor et sted med hårdt vand, vil du sætte pris på vigtigheden af et godt antikalk produkt. Det er en af ​​de mest effektive måder at bekæmpe kalk og mineraler, der danner sig på dine badeværelsesoverflader. Det kan også forhindre, at apparater som elkedler og kaffemaskiner bliver tilstoppet med kalk. Derfor er det vigtigt at have et antikalk produkt i dit hjem.

All-purpose rengøringsmiddel

Et all-purpose rengøringsmiddel er en, der kan bruges på mange forskellige overflader og rum i hjemmet. Det kan sikkert bruges på trægulve, fliser, køkkenborde, og meget mere. Det er også et fantastisk produkt at have, når der sker uheld som spildt mad eller drikkevarer. Det betyder, du kan rengøre det samme område med det samme produkt uden at skulle skifte.

Rengøringsmiddel til badeværelset 

Sidst men ikke mindst, en god badeværelses cleaner er et must i dit rengørings kit. Det er specielt designet til at rengøre de vanskeligste og mest beskidte overflader i badeværelset såsom toiletkumme, fliser, brusere, badekar og vask. Når du rengør dit badeværelse med en dedikeret badeværelses cleaner, bliver jobbet gjort hurtigere og mere effektivt.

Hold dit hjem skinnende rent med disse 4 produkter

At rengøre dit hjem kan være en overvældende opgave, men med disse 4 produkter kan du spare tid og penge på lang sigt. Du kan finde dem hos os. Med disse 4 produkter i dit rengørings kit vil du være i stand til at holde dit hjem skinnende rent og samtidig spare tid og penge.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner - Simple Goods

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner

Af Stephanie Ngo

Har du nogensinde stået i dit badeværelse og stirret på de kedelige, kalkbelagte armaturer og brusehoveder? Kalkaflejringer kan være en stor udfordring at fjerne, men heldigvis er der løsninger. I...

Læs mere
Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi - Simple Goods

Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi

Af Stephanie Ngo

At holde en ovn ren kan være en udfordrende opgave, især når man forsøger at undgå brug af kemikalier. For mange hjemmeejere er kemikalieinducerende produkter blevet normen, når det kommer...

Læs mere