Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Gør rengøringen sjov med nemme rengøringstips til familien - miljøvenlige rengøringsprodukter probiotika

Gør rengøringen sjov med nemme rengøringstips til familien

Få hele familien involveret i rengøringen

Lav en tidsplan

Det behøver ikke at være en sur pligt at involvere familien i rengøringen. Start med at lave en rengøringsplan, der fungerer for alle. Det er med til at skabe struktur og ansvarlighed for alle i familien. Sørg for at inkludere alle former for rengøring, fra at støve af og støvsuge til at vaske op og gå ud med skraldespanden. 

Del rengøringsopgaverne op, og giv hvert familiemedlem sit eget ansvar såsom badeværelset, køkkenet, vasketøjet osv. Få familiemedlemmerne til at arbejde sammen om bestemte opgaver som at tørre overflader af eller støvsuge gulvene. 

Med den rette indstilling og sjove aktiviteter kan rengøring være en god måde at involvere familiemedlemmer på og skabe kvalitetstid sammen, mens du holder dit hjem rent.

Gør det sjovt

Gør rengøringen sjov ved at gøre den til en leg. Bed dine familiemedlemmer om at se, hvem der kan støve af hurtigst, eller hvem der kan støvsuge længst. Du kan endda lave en konkurrence ud af det og belønne vinderen med en særlig og sjov belønning. Ved at gøre rengøringen til en leg, kan du gøre det sjovere for dine børn og få hele familien til at gøre rent.

Tænd for din yndlingsmusik eller familiens playliste, og gør det til en dansefest. Syng og dans o få mest mulig ud af din rengøringstid. Det vil gøre processen sjovere og får samtidig tiden ti at gå lidt hurtigere. 

Vær kreativ

En anden måde at gøre rengøringen sjovere for familien er at være kreativ. Du kan bruge farverige klude eller svampe til at gøre processen mere spændende. Du kan også give hvert familiemedlem en ny opgave, som f.eks. at tørre overflader af eller støve hylder af. På den måde føler alle, at de bidrager til opgaven, og det opmuntrer dem til at være mere involveret i rengøringsprocessen.

Med disse tips kan du gøre rengøringen til familietid. Vær kreativ og hav det sjovt med det, så er du sikker på at få et rent hjem på ingen tid. 

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Søndags reset: Start Ugen Fresh med Simple Goods

Af Stephanie Ngo

Søndagen lokker med sit stille løfte om reset før en ny uges travlhed. Det er den perfekte dag til at genvinde balance og forberede sig på ugens udfordringer – og...

Læs mere
Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt - Simple Goods

Slip af med allergi: Sådan bekæmper du pollenallergi effektivt

Af Stephanie Ngo

Hvert år når foråret og sommeren nærmer sig, begynder millioner af mennesker over hele verden at føle de velkendte og ubehagelige symptomer på pollenallergi. Nysen, kløende øjne og en konstant...

Læs mere