Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Kom i gang med rengøring på ingen tid med vores guide, der er nem at følge - miljøvenlige rengøringsmidler probiotika

Kom i gang med rengøring på ingen tid med vores guide, der er nem at følge

Lær at gøre rent med tips om de rigtige produkter, teknikker og værktøjer

Hvordan kommer jeg i gang med rengøringen? 

Find de rigtige rengøringsprodukter

Når man skal i gang med rengøringen, er det vigtigt at vælge de rigtige produkter. Der er mange forskellige produkter at vælge imellem, lige fra mopper og koste til forskellige rengøringsmidler. Vores guide hjælper dig med at vælge de bedste rengøringsmidler til dit hjem, så du kan få arbejdet gjort hurtigt og effektivt.

Start med at vælge rengøringsmidler til de forskellige rum i dit hjem, såsom køkkenet, stuen eller badeværelset. Du kan med en fordel vælge en All Purpose Cleaner som er egnet til alle overflader og vil efterlade dit hjem rent, friskt og velduftende. 

Herudover er det en fordel at vælge naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler, som er fri for skrappe kemikalier, som kan være skadelig for både dig, din familie og miljøet. Hos Simple Goods har vi et bredt udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler med Probiotika, som skaber et sundt og afbalanceret miljø i dit hjem. 

Lær de rigtige rengøringsteknikker

Når du har de rigtige rengøringsprodukter, er det tid til at lære de rigtige rengøringsteknikker. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du bruger produkterne korrekt, samt hvilke teknikker du skal bruge til forskellige overflader. Det vil sikre, at dit hjem er rent og funklende på ingen tid.

Hos Simple Goods finder du en anvendelsesguide under hvert produkt, så du er altid er sikker på, hvordan produktet anvendes.  

Få de rigtige tilbehør

Ud over de rigtige rengøringsprodukter er det vigtigt at have de rigtige redskaber til opgaven. Fra støvsugere og støvklude til skrubbere og svampe. På den måde kan du sikre dig, at du får de bedste resultater, når du gør rent. Det er vigtigt, at have rengøringstilbehør, som gør det enkelt og nemt for dig at rengøre dit hjem. 

Hos Simple Goods har vi et stort udvalg af tilbehør til rengøringen, som er ideelle til alle dine rengøringsopgaver. 

Kom i gang med rengøring på ingen tid med vores guide, der er nem at følge - miljøvenlige rengøringsmidler

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner - Simple Goods

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner

Af Stephanie Ngo

Har du nogensinde stået i dit badeværelse og stirret på de kedelige, kalkbelagte armaturer og brusehoveder? Kalkaflejringer kan være en stor udfordring at fjerne, men heldigvis er der løsninger. I...

Læs mere
Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi - Simple Goods

Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi

Af Stephanie Ngo

At holde en ovn ren kan være en udfordrende opgave, især når man forsøger at undgå brug af kemikalier. For mange hjemmeejere er kemikalieinducerende produkter blevet normen, når det kommer...

Læs mere