Probiotika

Naturlige rengøringsmidler med probiotiske bakterier trænger dybt ind i porerne, hvor snavset gemmer sig. Her producerer de enzymer, der efterfølgende nedbryder store partikler af snavs til små partikler, som de probiotiske bakterier spiser. De gode probiotiske bakterier arbejder 3-5 dage efter produktet er påført. Der skabes herved en sund og naturlig mikroflora på overfalden. Vores miljøvenlige produkter rengør uden brug af skadelig kemi, på samme bæredygtige måde, som naturen har gjort det i tusinder af år.

 

Hvorfor bruge Probiotika?

Når du gør rent med Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler opretholdes der en sund mikroflora i hjemmet.

De miljøvenlige rengøringsmidler efterlader et lag af “gode” probiotiske bakterier på overfladen.

Disse bæredygtige bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partiker og spiser dem.
De fortsætter endvidere med at arbejde og nedbryde snavs i op til 5 dage efter du er færdig med at gøre rent.

Det vil sige at Simple Goods rengøringsprodukter ikke kun er effektive og miljøvenlige, de har også en langtidsvirkende effekt i forhold til at nedbryde snavs og dårlig lugt.

Hvad sker der så, når rengøringsmidlerne ledes ud med spildevandet?
Så indgår bakterierne i det naturlige kredsløb, hvor de allerede eksisterer, og fortsætter med at nedbryde organisk materiale og omdanne det til kuldioxid og vand. Dermed bidrager de til at opretholde en naturlig bakterie flora ude i selve naturen.Så man opretholder en bæredygtig rengøring med Simple Goods.
Simple Goods anvender udelukkende økologiske og naturlige ingredienser. Ved at anvende probiotika, undgår vi brugen af skadelig kemi. Produkterne er milde, naturlige, pH neutrale og 100 % biologisk nedbrydelige. Se vores udvalg af økologisk rengøringsmiddel.

HVORFOR RENGØRE MED SKADELIG KEMI, NÅR VI I STEDET KAN RENGØRE MED NATUREN SELV?

Glem sloganet: ”Vi slår 99,9 % af alle bakterier ihjel” for med Simple Goods: “Rengør vi uden skadelig kemi” på samme måde, som naturen har gjort det i tusinder af år.

Når du gør rent med Simple Goods opretholdes der en sund mikroflora i hjemmet. Rengøringsmidlerne efterlader et lag af “gode” bakterier – probiotika – på overfladen. Disse bakterier nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partiker og spiser disse. De fortsætter endvidere med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter du er færdig med at gøre rent.
Det vil sige, at Simple Goods rengøringsprodukter ikke kun er effektive og miljøvenlige – de har også en langtidsvirkende effekt i forhold til at nedbryde snavs og dårlig lugt. Samtidig opretholder de en sund og naturlig mikroflora i hjemmet.

Hvad sker der så, når rengøringsmidlerne ledes ud med spildevandet?
Så indgår bakterierne i det naturlige kredsløb – hvor de allerede findes – og fortsætter med at nedbryde organisk materiale og omdanne det til kuldioxid og vand. Dermed bidrager de til at opretholde en naturlig bakterie flora i naturen.

I stedet for at tilføre skadelig kemi, som aktive stoffer i vores rengøringsprodukter, benytter Simple Goods udelukkende økologiske og naturlige ingredienser. Produkterne er milde, naturlige, pH neutrale og 100 % biologisk nedbrydelige.