Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Alt hvad du behøver at vide om karklude - miljøvenlige rengøringstilbehør

Alt hvad du behøver at vide om karklude

Hold dit køkken rent og friskt med de bedste karklude. Find ud af, hvordan du bedst plejer dem.

Hvorfor lugter karklude?

Karklude er ofte lavet af absorberende materialer, der nemt kan indeholde bakterier fra den opvask og de overflader, de bruges på, og derfor kan de begynde at lugte efter gentagen brug. Lugten skyldes normalt de bakterier, der opbygges på kluden over tid, og den kan være svær at slippe af med. Det er derfor, det er vigtigt at vaske sine karklude regelmæssigt, da det vil hjælpe med at forhindre ubehagelige lugte i at udvikle sig. 

Hvilke karklude er bedst?

Når man skal vælge de bedste karklude, er det vigtigt at overveje både absorberingsevne og holdbarhed. Naturfibre som bomuld og hør er som regel det bedste valg, da de er meget absorberende og langtidsholdbare. Karklude i bomuld har også en tendens til at være billigere end andre, hvilket gør dem til et godt valg for dem med et lille budget. Derudover bør du kigge efter karklude, der kan maskinvaskes og tørrer hurtigt. 

Kan man vaske karklude?

Ja, du kan sagtens vaske karklude i vaskemaskinen. For at få den mest effektive rengøring er det bedst at vaske dem på et varmt program med et mildt vaskemiddel. Efter vask skal du hænge dem til tørre, da det hjælper med at forhindre bakterier i at vokse.

Hvornår skal man skifte karklud ud?

Det er vigtigt at sørge for at skifte karkluden regelmæssigt med et par ugers mellemrum for at sikre, at den forbliver ren og lugtfri, samt forhindre bakterier eller lugt i at ophobe sig. 

Hvad skal karklude vaskes på?

Når du vasker karklude, er det vigtigt at vælge et skåneprogram med et mildt vaskemiddel på 60 grader. Derudover bør du undgå at bruge blegemiddel eller skyllemiddel på dine karklude, da det kan beskadige materialet. 

Hos Simple Goods har vi et stort udvalg af karklude lavet af 100% bomuld. Gå på opdagelse lige her

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Sådan får du sundt og smukt sommerhår - Simple Goods

Sådan får du sundt og smukt sommerhår

Af Stephanie Ngo

Sommeren er her endelig, og med den følger solrige dage på stranden, festivaler og masser af udendørs aktiviteter. Mens vi nyder de varme stråler og det gode vejr, kan vores...

Læs mere
De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem - Simple Goods

De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem

Af Stephanie Ngo

At holde dit hjem rent og pænt kan være en udfordring, især hvis du ikke har de rigtige værktøjer. Men fortvivl ikke! Med de rette rengøringsværktøjer kan du gøre rengøringen...

Læs mere