Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Vi elsker sofistikerede og stimulerende dufte og har gjort netop dette til et vigtigt element i vores Simple Goods koncept.

For os er valget nemt. Vi anvender naturlige og økologiske æteriske olier og vil aldrig vælge inaktive, syntetiske dufte fremstillet i et laboratorium. Lad os fortælle hvorfor.

Gennem århundreder er æteriske olier blevet anvendt medicinsk til at dræbe bakterier, virus og svamp. Æteriske olier har samtidig en positiv indflydelse på vores fysiske og mentale velvære. På grund af disse stimulerende egenskaber er æteriske olier populære indenfor aromaterapi og naturmedicin.

Vores dufte er fremstillet af 100 % naturlige og økologiske æteriske olier af høj kvalitet. De er rene essenser udvundet af lang række medicinske planter, bær, blomster, urter, rødder og bark.
Alle vores olier er omhyggeligt udvalgt for deres unikke duft og positive indflydelse på vores sundhed. De er sammensat i unikke kombinationer, der skaber perfekt harmoni mellem duftnoterne. Resultatet er elegante, uventede og sofistikerede dufte ,der hver især har dokumenteret positiv effekt på sundhed.

Mens du rengør dit hjem, kan du nyde den beroligende og opløftende effekt af disse unikke kombinationer af æteriske olier.

GERANIUM LAVENDEL PATCHOULI

Den lyserøde

Karismatisk, beroligende, sød og blomsteragtig. Disse duftnoter er ideel til brug i hjemmet, for at skabe en sofistikeret og afslappende touch. En helt uimodståelig kombination, der kan hjælpe med at sænke dit stressniveau, øge din selvtillid og endda forbedre dit humør.

Solbær Citrongræs Havtorn

Den sorte

Er du til friske dufte? Denne naturlige, skønne og friske duft har en positiv påvirkning på krop og sjæl. Lad tankerne blive ført hen til friske, syrlige, frugtduftende solbær i haven. Citrustoner er fremtrædende i denne kategori og bidrager til en forfriskende og revitaliserende oplevelse.

Pink grapefrugt Salvie Ingefær

Den grønne

Ren og forfriskende duft, som skyldes kombinationen af den lidt underspillede Pink Grapefruit, en anelse Salvie og den skønne krydrede ingefær, der giver duften kant. Disse duftnoter skaber en afslappende og behagelig atmosfære og er ideel til brug i hjemmet.

 Lavendel Patchouli

Den hvide

Luksuriøs, rolig og ren. Disse duftnoter har en afslappende og beroligende virkning, som hjælper dig med at komme helt ned i gear og blot nyde tilværelsen. De bløde toner af en delikat blomsterrig note, lavendel, forbindes med renhed og friskhed.