Om os

SIMPLE GOODS er etableret ud fra et ønske om og en klippefast tro på, at det er muligt at gøre det bedre.

Vi havde ledt alle vegne efter naturlige, miljøvenlige og kemifrie rengøringsmidler, der gør effektivt rent og samtidig er sikre, at anvende for vores familie, vores kæledyr og for naturen. Vi fandt det ikke.

Den overvejende del af alle rengøringsmidler, også nogle af dem, der hævder de er bæredygtige, indeholder ingredienser, der ikke kun er skadelige for naturen, men også for vores sundhed og velvære.

Vi satte os derfor et mål om at udvikle vores eget brand af troværdige, ansvarlige, bæredygtige og naturlige rengøringsmidler. Og det lykkedes!Vi fremstiller vores rengøringsprodukter af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser. Tilsat gode probiotiske bakterier, probiotika, samt naturlige og økologiske æteriske olier.
Vi sikrer os at alle ingredienser er genkendt af naturen og dermed 100 % biologisk nedbrydelige. Læs mere om miljøvenlige rengøringsmidler.

Alt vores tilbehør er nøje udvalgt efter principperne bæredygtighed, langtidsholdbarhed og naturlige komponenter. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt og hovedparten af vores produkter er produceret efter miljøvenlige certificeringer og principper som EcoCert, Indoor Air-Controlled og Fair Trade.

Vores historie

Vi grundlagde Simple Goods med målet om, at fremstille effektive økologiske rengøringsmidler uden nogen form for skadelig kemi. Under vores research opdagede vi hurtigt at naturlige og økologiske ingredienser med en skøn duft alene, ikke er effektive nok til at fjerne snavs og bakterier. Eftersom vi ikke ville bruge skadelig kemi i vores produkter, var det ikke løsningen for os. Vi fortsatte med at researche og faldt over nogle artikler med Probiotisk rengøring af mejerier og i landbruget. Her har de haft stor succes med brugen af Probiotika – gode sunde bakterier fra naturen. Probiotika, kender mange som et kosttilskud, der opretholder mikrofloraen i din mave. Det samme gælder ved Probiotisk rengøring hvor der opretholdes en sund mikroflora på overfladerne.
I processen blev der kontaktet utallige producenter, men ingen kendte rigtigt til arbejdet med Probiotika og probiotisk rengøring. Til sidst fandt vi frem til en producent i Luxembourg, der har arbejdet med probiotika og forsket i brugen af probiotika. Alt forskning, udvikling og testning, sker i tæt samarbejde med 3 universiteter i Benelux, som sikrer at det probiotiske rengøringsmiddel har den ønskede effekt.
Ligesom os var de vilde med ideen om probiotiske, naturlige og økologiske rengøringsmidler til hjemmet – grundlaget for et godt samarbejde var lagt og efter 2 års research og development var vi klar til at lancere Simple Goods August 2019.

Ved konventionel rengøring fjernes både gode og dårlige bakterier og herved skabes en helt ren overflade, men indenfor ganske kort tid er overfladen igen tildækket af bakterier. Når man bruger Probiotiske rengøringsmidler, efterlades overfladen med milliarder af gode probiotiske bakterier, der nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partikler og spiser disse. Dette medfører endvidere at der ikke er plads eller næring nok til de dårlige bakterier, som herved udraderes. De gode bakterier fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter endt rengøring. Læs mere om miljøvenlige rengøringsmidler.

En del af Lene Bjerre Design

Simple Goods er pr. 31. december 2022 blevet en del af Lene Bjerre Design A/S.

Lene Egly, der er grundlægger af Simple Goods er i dag produktchef og arbejder indgående med at udvikle er at udvikle troværdige, ansvarlige, bæredygtige og naturlige rengøringsprodukter. Deres