Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Emballage

Flasker fremstillet af flasker og flasker fremstillet af planter

Vores emballage koncept er udviklet med en strategi om, at reducere brugen af ny produceret plast (fremstillet af olie og gas), reducere unødvendig transport af vand samt opfordre til både at affaldssortere og genbruge plastik flasker.

Alle Simple Goods  flasker er fremstillet af 100 % genbrugt plastik. Det har cirka 70 % lavere CO2 aftryk end hvis vi anvender ny produceret plastik. Vores Toilet Rens flasker er fremstillet af  100 % bioplast.

Vores unikke Simple Goods Refill system sikrer, at vores glasflasker kan genanvendes igen og  reducerer unødvendig transport af vand.

HVORDAN SORTERER DU DIT PLAST AFFALD?

Plastik bliver ofte fremhævet, som noget der ikke er godt. Faktum er dog, at plast i mange tilfælde er en rigtig god emballageløsning. Hvis vi alle sørger for at sortere vores affald, kan plastik i mange tilfælde være det bedste bæredygtige alternativ.

At sortere affald og genanvende plastik er vigtigt og den eneste måde af omdanne de tomme flasker til ny energi, ny emballage eller andre produkter. Vores 100 % genbrugsplast, bioplast, sprayers, pumper og låg er alle genanvendelige og kan lægges i din plast container.

Vi håber rigtig meget, at du vil bidrage til vores strategi og være ekstra opmærksom på at genanvende vores Simple Goods emballage og sørge for at sortere de flasker du smider ud.