Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Alt om Simple Goods tekstiler

Alt om Simple Goods tekstiler

Her hos Simple Goods tror vi på komfort og kvalitet, men ikke på bekostning af miljøet. Vi mener, at det er vores ansvar at skabe en mere bæredygtig fremtid for alle, og derfor har vi valgt at producere vores håndklæder med dette formål for øje. Vores tekstiler er certificeret med den anerkendte OEKO-Tex mærkning, hvilket betyder, at vores håndklæder ikke kun er bløde og lækre, men også er produceret med omtanke for vores planet.

Bæredygtige håndklæder 

Vi er stolte af at sige, at vores håndklæder og viskestykker er lavet af 100% OEKO-Tex-certificeret bomuld, som er dyrket uden brug af skadelige kemikalier eller pesticider. Ved at vælge OEKO-Tex støtter vi bæredygtige landbrugspraksis, der fremmer jordens sundhed, biodiversitet og vandbesparelse. Dette er ikke kun godt for miljøet, men også for dig, da det betyder, at vores håndklæder ikke indeholder nogen skadelige stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Vi er også stolte af at sige, at vores håndklæder og viskestykker ikke er farvet med kemikalier eller tilsætningsstoffer. Dette gør vores håndklæder allergivenlige og sikre til brug for enhver type hud. Vi ved, at farvestoffer og kemikalier ofte bruges i tekstilproduktionen, og at de kan forårsage skade på miljøet og bæredygtigheden. Ved at undgå brugen af farvestoffer og kemikalier i vores håndklæder og viskestykker sørger vi for, at vores produktionsproces er mere bæredygtig og miljøvenlig.

Vi går også en ekstra mil for at fremme genanvendelse og cirkularitet i vores håndklædeproduktion. Nogle af vores håndklæder er lavet af 100% genanvendte materialer, herunder 85% genanvendt bomuldsspild (BCI bomuld) og 15% høj kvalitet PET-plastflasker. Dette er en vigtig del af vores engagement i at minimere negativ påvirkning af miljøet, da vores håndklæder ikke kun er genanvendelige, men også er fremstillet af genanvendte materialer. Vi er stolte over at kunne tilbyde tekstiler af god kvalitet, samtidig med at vi tager ansvar for vores planet.

Positive skridt mod en mere bæredygtig fremtid

Vi håber, at du nu er mere informeret om vores viskestykke- og håndklædeproduktion og vores engagement i bæredygtighed. Hos Simple Goods vil vi fortsætte med at inspirere vores kunder og følgere til at tage positive skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Vi er stolte over vores certificeringer og vores praksis, der viser vores forpligtelse til at reducere vores påvirkning af miljøet og skabe positive forandringer.

Vi stræber efter at fortsætte med at opretholde vores høje standarder og vil gerne takke vores kunder for at støtte vores mission om at udvikle bæredygtige tekstiler og miljøvenlige rengøringsmidler.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem - Simple Goods

De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem

Af Stephanie Ngo

At holde dit hjem rent og pænt kan være en udfordring, især hvis du ikke har de rigtige værktøjer. Men fortvivl ikke! Med de rette rengøringsværktøjer kan du gøre rengøringen...

Læs mere
Alt til opvasken - Simple Goods

Alt til opvasken

Af Stephanie Ngo

Når det kommer til at tage sig af opvasken, er det tid til at tænke effektivt og bæredygtigt. Vores moderne livsstil betyder, at vi bør overveje vores valg og deres...

Læs mere