Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Den ultimative guide til at holde dit hjem rent med Simple Goods

Den ultimative guide til at holde dit hjem rent med Simple Goods

Hvis du ønsker at opretholde et rent hjem, samtidig med at du tager hensyn til miljøet, kan Simple Goods være den ultimative guide til at opnå netop dette. Simple Goods er en serie af naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler, der er udviklet specielt til at fjerne snavs, pletter og lugte på en skånsom og effektiv måde.

Naturlige ingredienser 

Simple Goods rengøringsmidler er baseret på naturlige ingredienser og tilsat probiotika. Disse ingredienser er kendt for deres rensende egenskaber og deres evne til at bekæmpe bakterier. 

Simple Goods serien omfatter alt fra miljøvenlige universal rengøringsmidler og vaskemiddel og opvaskemidler, så du kan holde dit hjem rent, friskt og miljøvenligt på alle områder. Vores rengøringsmidler kommer i praktiske og genanvendelige beholdere, så du kan minimere dit affald og bidrage til en bæredygtig planet.

Udover de naturlige ingredienser og miljøvenlig indpakning, er vi også stolte af at være en del af en større bevægelse om at reducere kemikalierne i vores husholdningsprodukter. Dette er godt nyt for både din familie og vores planet.

Alt i alt, hvis du ønsker at holde dit hjem rent og samtidig gøre en indsats for miljøet, er Simple Goods den ultimative guide til at opnå dette. Vores naturlige rengøringsmidler vil efterlade dit hjem skinnende rent og friskt, samtidig med at de ikke skader miljøet eller din sundhed.

Den ultimative guide til at holde dit hjem rent med Simple Goods

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden - Simple Goods

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden

Af Stephanie Ngo

I en tid, hvor bæredygtighed og æstetik vægtes højt i de fleste hjem, er det ikke længere nok, at rengøringsmidler bare er funktionelle – de skal også være flotte at...

Læs mere
Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Af Stephanie Ngo

Sådan bruger du Simple Goods skodeodorant I en verden, hvor en aktiv livsstil er blevet normen, er det vigtigt at passe godt på sine sko. Ikke kun for at forlænge...

Læs mere