Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

En stilren glasflaske til håndsæbe og opvaskesæbe - Simple Goods

En stilren glasflaske til håndsæbe og opvaskesæbe

Bæredygtig elegance ved din køkkenvask 

At integrere bæredygtige alternativer ind i vores daglige rengøringsrutine kan være den ultimative kombination af stil og ansvar. En simple, men elegant brun glasflaske, som kan anvendes ved siden af din køkkenvask eller have stående et andet sted i dit hjem, hvor du kan finde den brugbar. Fyld eller genfyld din Simple Goods glasflaske med vores opvaskesæbe eller håndsæbe, det er hurtigt og nemt. 

At vælge stil uden at gå på kompromis med planeten

En flot glasflaske til din opvaskesæbe eller håndsæbe er mere end bare smukt. Det er en erklæring om, hvem man er, og hvad man værdsætter. Simple Goods forstår, at flere forbrugere i dag ønsker produkter, der på en og samme tid er smukke og bæredygtige. Dette afspejles tydeligt i vores valg af bæredygtige materialer og naturlige, økologiske ingredienser og det simple, yndefulde udtryk i vores designs. 

Bæredygtighed og stil 

Hos Simple Goods stræber vi efter at kombinere bæredygtighed med design. Når du investerer i en stilfuld glasflaske til din håndsæbe eller opvaskesæbe, går du imod brug-og-smid-væk-kulturen og fører i stedet an med et mere langsigtet fokus på omhyggelig forbrug.

Brugervenlighed i centrum

Simple Goods glasflasker er udformet med en intuitiv tilgang, hvilket gør genopfyldning af sæbe til en lethed. Dette, kombineret med en stilfuld pumpe, gør brugen til en ren fornøjelse.

Lad os lige indse det - vores køkken- og badområder er ofte de mest brugte områder i vores hjem, og det har indflydelse på vores samlede stemning i hjemmet. Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at disse rum også er dem, hvor du måske oftest overvejer æstetikken. Simple Goods glasflaske er en investering i at opretholde eller tilføje en ekstra fornemmelse af elegance til disse områder, mens den også fungerer som et klart signal om, at en grønnere og mere bæredygtig tilgang til hverdagens forbrug er noget, vi stræber efter.

Simple Goods glasflaske med pumpe

Simple Goods pumpe er specielt designet til at matche glasflaskens elegante look og funktionalitet. Pumpen er nem at betjene og sprøjter den helt rigtige mængde opvaskesæbe eller håndsæbe ud. 

Miljøvenlig og socialt ansvarlig

Vores mission er at tilbyde produkter, der tager hensyn til vores miljø, men også vores medmennesker. Vores håndsæbe og opvaskesæbe er økologisk, vegansk og fri for skadelige kemikalier og tilsat probiotika. 

Enkelhed i hverdagen

Når vi taler om at leve mere bæredygtigt, er en af de nemmeste måder at gøre det på at reducere vores affald. Simple Goods refill flasker opfordrer dig til at tænke langsigtet og genbruge emballagen ved blot at genfylde den med deres kvalitets- og bæredygtige sæbe. Det er en lille, men betydningsfuld ændring i din hverdag, der kan have stor betydning for miljøet.

Hos Simple Goods handler det ikke kun om den produktservice, vi leverer, men også om oplevelsen, forbrugerne får. Vores sortiment er skræddersyet til at levere en sømløs overgang fra traditionelle husholdningsmidler til mere bæredygtige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten eller stilen.

Læs mere om vores bæredygtighedsinitiativer her.

At skabe en varig forskel

Simple Goods opfordrer til at tænke over vores hverdagsforbrug og træffe valg, der gavner både os selv og miljøet. Ved at indføre en glasflaske i dit hjem skaber du ikke kun en mere elegant atmosfære, men du er også med til at skabe et mere bæredygtigt forbrugsbillede, der kan inspirere andre til at følge trop.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden - Simple Goods

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden

Af Stephanie Ngo

I en tid, hvor bæredygtighed og æstetik vægtes højt i de fleste hjem, er det ikke længere nok, at rengøringsmidler bare er funktionelle – de skal også være flotte at...

Læs mere
Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Af Stephanie Ngo

Sådan bruger du Simple Goods skodeodorant I en verden, hvor en aktiv livsstil er blevet normen, er det vigtigt at passe godt på sine sko. Ikke kun for at forlænge...

Læs mere