Fri fragt på ordrer over 499 kr.

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Få et rent hjem med Simple Goods - naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler -Simple Goods

Få et rent hjem med Simple Goods

Et rent hjem er essentielt for et sundt og behageligt liv. Men at rengøre ens hjem kan være tidskrævende og frustrerende, hvis man ikke har de rigtige rengøringsmidler og -artikler i hånden. Hos Simple Goods, har vi miljøvenlige og naturlige rengøringsartikler med probiotika. Her er der alt hvad du skal bruge, for at få et rent og pænt hjem. Læs videre for at lære mere om, hvad Simple Goods har at tilbyde.

Miljøvenlig og naturlig

Simple Goods har vi et stort udvalg af rengøringsartikler, fra rengøringsmidler til vaskemiddel og rengøringstilbehør. Vores miljøvenlige rengøringsmidler inkluderer også økologiske og biologisk nedbrydelige produkter, såsom rengøringsspray uden skrappe kemikalier, probiotisk vaskemiddel, room mists og meget mere. Hos Simple Goods er vi også stærkt fokuseret på at reducere plastikforurening og miljøbelastningen. Du vil derfor finde vores produkter, som er pakket i genanvendelige eller biologisk nedbrydelige materialer, og som bruger mindre plastik end tilsvarende produkter i supermarkederne.

Simple Goods tilbyder også rengøringsmidler og -tilbehør såsom karklude og skuresvampe, som kan blive genanvendt og genbrugt mange gange. 

Få et rent hjem med Simple Goods - naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler -Simple Goods

Ingen grund til allergier og helbredsmæssige bekymringer 

Hvis du er en person med allergier eller helbredsmæssige bekymringer, kan Simple Goods også hjælpe dig med at finde de rigtige rengøringsmidler til dig. Vores sortiment omfatter produkter, der fremstillet med naturlige og økologiske ingredienser uden skrappe kemikalier. 

Når du handler hos Simple Goods, er det nemt at finde det, du søger efter. Vores hjemmeside er let at navigere i, og alle vores produkter er beskrevet meget omhyggeligt. Hvis du er i tvivl om, hvilken rengøringsartikel du skal købe, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores team er altid klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål, og vejlede dig til den rigtige beslutning.  

Simple Goods er det oplagte valg for alle, der ønsker at gøre rent på en miljøvenlig måde, uden at bruge tid og kræfter på at lede efter de rigtige produkter i supermarkederne. Vores udvalg af rengøringsmidler og -artikler gør det nemt og sjovt at rengøre dit hjem, og du kan være sikker på, at du gør en forskel for miljøet også. Shop online hos Simple Goods i dag, og opdag, hvor nemt det kan være at holde dit hjem rent og pænt. VI har alt til badeværelset, køkkenet og universalrengøring

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Guide til at holde dit toilet rent og frisk - miljøvenlig rengøringsmidler til toilettet - Simple Goods

Guide til at holde dit toilet rent og frisk

Af Stephanie Ngo

Hold dit toilet velduftende med disse enkle, effektive tips til rengøring og vedligeholdelse. Find ud af, hvad du skal gøre - lige nu - for at få skinnende, hygiejniske resultater!

Læs mere
Sådan kan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem - Simple Goods

Hvordan en smuk rengøringskurv kan organisere dit hjem

Af Stephanie Ngo

Skal dit hjem være ryddeligt og organiseret? Opdag, hvordan du kan bruge en simpel rengøringskurv fra Simple Goods til at holde dit rum pænt og ryddeligt!

Læs mere