Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Få et rent hjem med Simple Goods - naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler -Simple Goods

Få et rent hjem med Simple Goods

Et rent hjem er essentielt for et sundt og behageligt liv. Men at rengøre ens hjem kan være tidskrævende og frustrerende, hvis man ikke har de rigtige rengøringsmidler og -artikler i hånden. Hos Simple Goods, har vi miljøvenlige og naturlige rengøringsartikler med probiotika. Her er der alt hvad du skal bruge, for at få et rent og pænt hjem. Læs videre for at lære mere om, hvad Simple Goods har at tilbyde.

Miljøvenlig og naturlig

Simple Goods har vi et stort udvalg af rengøringsartikler, fra rengøringsmidler til vaskemiddel og rengøringstilbehør. Vores miljøvenlige rengøringsmidler inkluderer også økologiske og biologisk nedbrydelige produkter, såsom rengøringsspray uden skrappe kemikalier, probiotisk vaskemiddel, room mists og meget mere. Hos Simple Goods er vi også stærkt fokuseret på at reducere plastikforurening og miljøbelastningen. Du vil derfor finde vores produkter, som er pakket i genanvendelige eller biologisk nedbrydelige materialer, og som bruger mindre plastik end tilsvarende produkter i supermarkederne.

Simple Goods tilbyder også rengøringsmidler og -tilbehør såsom karklude og skuresvampe, som kan blive genanvendt og genbrugt mange gange. 

Få et rent hjem med Simple Goods - naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler -Simple Goods

Ingen grund til allergier og helbredsmæssige bekymringer 

Hvis du er en person med allergier eller helbredsmæssige bekymringer, kan Simple Goods også hjælpe dig med at finde de rigtige rengøringsmidler til dig. Vores sortiment omfatter produkter, der fremstillet med naturlige og økologiske ingredienser uden skrappe kemikalier. 

Når du handler hos Simple Goods, er det nemt at finde det, du søger efter. Vores hjemmeside er let at navigere i, og alle vores produkter er beskrevet meget omhyggeligt. Hvis du er i tvivl om, hvilken rengøringsartikel du skal købe, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores team er altid klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål, og vejlede dig til den rigtige beslutning.  

Simple Goods er det oplagte valg for alle, der ønsker at gøre rent på en miljøvenlig måde, uden at bruge tid og kræfter på at lede efter de rigtige produkter i supermarkederne. Vores udvalg af rengøringsmidler og -artikler gør det nemt og sjovt at rengøre dit hjem, og du kan være sikker på, at du gør en forskel for miljøet også. Shop online hos Simple Goods i dag, og opdag, hvor nemt det kan være at holde dit hjem rent og pænt. VI har alt til badeværelset, køkkenet og universalrengøring

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Slip af med dårligt lugt i dine sko - Simple Goods

Slip af med dårligt lugt i dine sko

Af Stephanie Ngo

Sure tæer eller sko der lugter er et almindeligt problem, som mange mennesker står overfor, især hvis de har en aktiv livsstil, her til sommer eller bruger meget tid i...

Læs mere
Sådan fjerner du dårlig lugt fra tørretumbler - Simple Goods

Sådan fjerner du dårlig lugt fra tørretumbler

Af Stephanie Ngo

At have en tørretumbler der afgiver dårlig lugt kan være frustrerende, især når du forventer, at dit tøj skal komme ud frisk og rent. Heldigvis er der flere effektive og...

Læs mere