Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Forkæl din mor på mors dag - god håndcreme - Simple Goods

Forkæl din mor på mors dag

Det er den tid på året igen! Mors dag nærmer sig med hastige skridt. Alle mødre fortjener noget særligt, og intet siger "tak" bedre end en tankevækkende gave - men med så mange potentielle gaver tilgængelige online og i butikker, hvor skal du overhovedet begynde? Bare rolig: vi har masser af ideer, der vil hjælpe med at gøre denne mors dag til en, hun ikke vil glemme! 

Vi mener selvfølgelig, at du altid (uanset hvilken dag, det er) skal være god mod din mor – da mødre er de mennesker, der giver os liv og kærlighed - men mors dag er en fin anledning til at huske på det og måske også gøre lidt ekstra ud af det. Mors dag er en tid til at vise påskønnelse af den omsorg, som mødre giver.

Overrask din mor med et skinnede rent hjem

Denne mors dag en ideel mulighed for at vise din påskønnelse for deres dedikation og hårde arbejde ved at hjælpe dem med en grundig rengøring i huset. Overrask din mor med et skinnende rent hjem! Selvom det kan virke som en usædvanlig gave, er der ingen bedre måde at udtrykke kærlighed og påskønnelse på end ved at bruge lidt tid af din dag på at pifte hendes hjem op. 

Fra opvask til aftørring af overflader, rengøre badeværelset til at støve af og støvsuge de svært tilgængelige steder, er der flere ting, du kan gøre for at gøre hendes dag til noget helt særligt. 

Sæt noget optimistisk musik på i et par timer - før du ved af det, er du færdig og efterlader huset pletfrit. Intet siger, at jeg elsker dig som at tackle alle de kedelige gøremål i huset! Din mor vil føle sig værdsat, fordi du tog dig tid til at vise din påskønnelse af hende på en så betænksom måde. Hun vil helt sikkert værdsætte din indsats. Så tag dine miljøvenlige rengøringsmidler til hjemmet og gør dig klar til en dag med rengøring.

Ideer til morsdags gaver 

Med Mors Dag lige rundt om hjørnet er det vigtigt at vise din mor, hvor meget du holder af hende. Det er derfor tid til at begynde at tænke på, hvilken special gave du kan give din mor denne mors dag. Selvfølgelig er en buket blomster eller æske chokolade dejlige – men hvorfor ikke overraske hende med noget, hun virkelig vil elske og sætte pris på i år? Giv hende noget, der viser, hvor meget du tænker på hende, ved at tage dig tid og omtanke til at skabe et personligt håndplejesæt med en rig, fugtiggivende og god håndcreme og en lækker håndsæbe. Din mor helt sikkert føle sig forkælet og elsket. 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Af Stephanie Ngo

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal...

Læs mere
Den ultimative guide til rengøring af toilet - Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset

Den ultimative guide til rengøring af toilet

Af Stephanie Ngo

Badeværelset er et af de mest bakteriefyldte områder i hjemmet. Her er vores guide til, hvad du behøver for at holde dit badeværelse skinnende rent og hygiejnisk – fra toiletrens og...

Læs mere