Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sikker og ikke-giftig måde at tilsætte en mild duft til dit vasketøj - miljøvenlig rengøringsmidler

Opfrisk dit tøj med ro i sindet

Sikker og ikke-giftig måde at tilsætte en mild duft til dit vasketøj

Skyllemiddel er for mange et dårligt valg, da de fleste skyllemidler indeholder parfume for en dejlig duft, dog er det også parfumen som kan forårsage allergier. Hos Simple Goods bruger vi en Laundry Tonic som er fremstillet af naturlige og økologiske æteriske olier. Du skal blot spraye et par dråber af Simple Goods Laundry Tonic i dit vasketøj eller i vaskemaskinen med dit nyvasket vasketøj. Ønsker du blot en mild duft kan du spraye et par dråber på vores Dryer Balls og tørre tøjet med dem. Vores Dryer Balls og Laundry Tonic efterlader dit nyvasket vasketøj silkeblødt, velduftende uden bekymring for skrappe kemikalier.

Beskyt dit tøjs farve og tekstur

Opdag en skøn duft til tørretumbleren ved brug af vores Dryer Balls og Laundry Tonic. Vores Dryer Balls er fremstillet af det fineste og reneste New Zealandske uld og er et naturligt og miljørigtigt valg fremfor skyllemiddel. Simple Goods Dryer Balls nedsætter samtidig tørretiden i tumbleren med op til 30%, det kan være med til at beskytte dit tøjs farve og struktur, fordi det skal tørres i kortere tid, samtidig med at det føles blødt, modvirker statisk elektricitet og mindsker krøllet tøj, hvilket gør det til det perfekte valg, hvis du vil bevare dit tøj, så det ser muligt ud. 

Få tøjet til at se friskt ud og føles friskt

Vores naturlige og miljøvenlige valg fremfor skyllemiddel hjælper med at holde dit tøj friskt og lækkert. Vores Laundry Tonic og Dryer Balls tilføjer en blid og naturlig duft til dit tøj, samtidig med at det giver det en blød og luksuriøs fornemmelse. Det er perfekte valg til at få dit tøj til at se og føles bedst muligt.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner - Simple Goods

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner

Af Stephanie Ngo

Har du nogensinde stået i dit badeværelse og stirret på de kedelige, kalkbelagte armaturer og brusehoveder? Kalkaflejringer kan være en stor udfordring at fjerne, men heldigvis er der løsninger. I...

Læs mere
Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi - Simple Goods

Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi

Af Stephanie Ngo

At holde en ovn ren kan være en udfordrende opgave, især når man forsøger at undgå brug af kemikalier. For mange hjemmeejere er kemikalieinducerende produkter blevet normen, når det kommer...

Læs mere