Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sikker og ikke-giftig måde at tilsætte en mild duft til dit vasketøj - miljøvenlig rengøringsmidler

Opfrisk dit tøj med ro i sindet

Sikker og ikke-giftig måde at tilsætte en mild duft til dit vasketøj

Skyllemiddel er for mange et dårligt valg, da de fleste skyllemidler indeholder parfume for en dejlig duft, dog er det også parfumen som kan forårsage allergier. Hos Simple Goods bruger vi en Laundry Tonic som er fremstillet af naturlige og økologiske æteriske olier. Du skal blot spraye et par dråber af Simple Goods Laundry Tonic i dit vasketøj eller i vaskemaskinen med dit nyvasket vasketøj. Ønsker du blot en mild duft kan du spraye et par dråber på vores Dryer Balls og tørre tøjet med dem. Vores Dryer Balls og Laundry Tonic efterlader dit nyvasket vasketøj silkeblødt, velduftende uden bekymring for skrappe kemikalier.

Beskyt dit tøjs farve og tekstur

Opdag en skøn duft til tørretumbleren ved brug af vores Dryer Balls og Laundry Tonic. Vores Dryer Balls er fremstillet af det fineste og reneste New Zealandske uld og er et naturligt og miljørigtigt valg fremfor skyllemiddel. Simple Goods Dryer Balls nedsætter samtidig tørretiden i tumbleren med op til 30%, det kan være med til at beskytte dit tøjs farve og struktur, fordi det skal tørres i kortere tid, samtidig med at det føles blødt, modvirker statisk elektricitet og mindsker krøllet tøj, hvilket gør det til det perfekte valg, hvis du vil bevare dit tøj, så det ser muligt ud. 

Få tøjet til at se friskt ud og føles friskt

Vores naturlige og miljøvenlige valg fremfor skyllemiddel hjælper med at holde dit tøj friskt og lækkert. Vores Laundry Tonic og Dryer Balls tilføjer en blid og naturlig duft til dit tøj, samtidig med at det giver det en blød og luksuriøs fornemmelse. Det er perfekte valg til at få dit tøj til at se og føles bedst muligt.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem - Simple Goods

De 5 oversete, men uundværlige rengøringsværktøjer til dit hjem

Af Stephanie Ngo

At holde dit hjem rent og pænt kan være en udfordring, især hvis du ikke har de rigtige værktøjer. Men fortvivl ikke! Med de rette rengøringsværktøjer kan du gøre rengøringen...

Læs mere
Alt til opvasken - Simple Goods

Alt til opvasken

Af Stephanie Ngo

Når det kommer til at tage sig af opvasken, er det tid til at tænke effektivt og bæredygtigt. Vores moderne livsstil betyder, at vi bør overveje vores valg og deres...

Læs mere