Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Rengøring af dit hjem på en bæredygtig måde - miljøvenlig rengøringsmidler

Rengøring af dit hjem på en bæredygtig måde

Ryd op i dit hjem

At rydde op i dit hjem er en effektiv måde at gøre rent og friske op på. Hvis du tager dig tid til at gennemgå dine ejendele og skille dig af med ting, du ikke længere har brug for eller bruger, hjælper det med at skabe et mere rummeligt miljø. Når du rydder op, så tænk over, hvordan du kan genbruge eller donere ting, så du er miljøvenlig i hvert trin af processen.

Brug naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler

Når det kommer til rengøring af dit hjem, er miljøvenlige rengøringsmidler til hjemmet en god måde at reducere din miljøpåvirkning. Kig efter produkter, der er fremstillet af naturlige og ikke-giftige ingredienser. Det hjælper ikke kun med at holde dit hjem rent og fri for skrappe kemikalier, men er også med til at beskytte dit helbred og miljøet. Naturlige og miljøvenlige rengøringsmidler med probiotika, som kan fjerne skidt og snavs mere effektivt. De gode probiotiske bakterier arbejder 3-5 dage efter produktet er påført. Der skabes herved en sund og naturlig mikroflora på overfalden.

Genbrug og genanvend

Når det er muligt, skal du genbruge og upcycle ting i stedet for at smide dem ud. Det betyder, at du skal finde nye måder at bruge ting på, som du allerede har, eller give dem et nyt liv ved at upcycle dem til noget andet. Det hjælper ikke kun med at reducere affald, men det kan også spare dig penge og give dit hjem et unikt udseende.

Du kan også gøre brug af refill løsninger, således du kan bruge dine flasker igen og igen, mens man sparer CO2 udslip ved at mindske brugen af plastik samt minimere transport af vand. Herudover er refill nem at bruge og kræver minimal indsats, når det kommer til genopfyldning. Vores refillere kan nemt genopfyldes og bruges igen og igen, så du sparer tid og penge og samtidig reducerer spild.

Miljøvenlig rengøring - Genanvend din flaske igen og igen

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Sådan bruger du uldvaskemiddel korrekt

Sådan bruger du uldvaskemiddel korrekt

Af Stephanie Ngo

Uld er et fantastisk materiale, der holder dig varm og komfortabel. Men for at bevare dets kvalitet og forlænge levetiden på dine uldprodukter, er det vigtigt at vaske dem korrekt....

Læs mere
Jeres Sommerfavoritter fra Simple Goods

Jeres Sommerfavoritter

Af Stephanie Ngo

I og med sommeren snart er forbi, har vi samlet jeres sommerfavoritter. Disse produkter vil ikke kun hjælpe dig med at holde dit hjem rent og velduftende, men de gør...

Læs mere