Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Rengøring med omtanke for vores planet - miljøvenlig rengøring

Rengøring med omtanke for vores planet

Økologisk vaskemiddel

Vores økologiske vaskemiddel er fremstillet af naturlige ingredienser, der er skånsomme mod miljøet. Vores vaskemiddel er bionedbrydeligt og fri for skrappe kemikalier, så du kan nyde en miljøvenlig rengøring. Vores vaskemiddel er også skånsomt mod følsom hud, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der ønsker at være sikre og grønne.

Probiotisk rengøring

Probiotisk rengøring er det perfekte valg for dem, der leder efter en mere naturlig og miljøvenlig tilgang til rengøring af deres hjem. Vores probiotiske rengøringsprodukter er sikre og effektive, og de er formuleret med naturlige, plantebaserede ingredienser. Vores probiotika gør dit hjem rent ved at nedbryde snavs, fedt og skidt uden brug af skrappe kemikalier. 

Miljøvenlig rengøring

Vores miljøvenlige rengøringsmidler er det perfekte valg for dem, der ønsker at støtte miljøet. Vores produkter er fremstillet af naturlige ingredienser, fri for skrappe kemikalier og biologisk nedbrydelige. Vores rengøringsmidler hjælper med at reducere affald og beskytte miljøet, så du kan nyde en miljøvenlig rengøring.

Simple Goods miljøvenlig rengøringsmidler er designet til at give en dyb rengøring, samtidig med at de er skånsomme mod miljøet. Læs mere om vores bæredygtige initiativer her.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner - Simple Goods

Effektiv fjernelse af kalk fra dine armaturer og brusehoved med Simple Goods kalkfjerner

Af Stephanie Ngo

Har du nogensinde stået i dit badeværelse og stirret på de kedelige, kalkbelagte armaturer og brusehoveder? Kalkaflejringer kan være en stor udfordring at fjerne, men heldigvis er der løsninger. I...

Læs mere
Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi - Simple Goods

Sådan rengør du din ovn uden brug af kemi

Af Stephanie Ngo

At holde en ovn ren kan være en udfordrende opgave, især når man forsøger at undgå brug af kemikalier. For mange hjemmeejere er kemikalieinducerende produkter blevet normen, når det kommer...

Læs mere