Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan får du dit vasketøj til at dufte godt med laundry tonic- Simple Goods

Sådan får du dit vasketøj til at dufte godt

At holde dit vasketøj friskt og rent kan være en udfordring. Men bare rolig, for der er en nem måde at få dit tøj til at dufte bedre og hjælpe det med at blive ved med at dufte dejligt. Med en duft til tørretumbler og vaskemaskine kan du sørge for, at alt dit sengetøj eller beklædningsgenstande kommer ud og dufter friskt hver gang - uden behov for blomsterskyllemiddel og skrappe kemikalier. Læs videre for at finde ud af præcis, hvordan denne naturlige løsning virker, og hvorfor den skal være i alles vaskerutine.

Duft til tørretumbler og vaskemaskinen

Tøjvask er måske ikke den mest spændende opgave, men det er også en af ​​de mest essentielle. Og selvom vaskemaskinen eller tørretumbleren gør et godt stykke arbejde med at rense og tørre vores tøj, lykkes det nogle gange ikke at lade det dufte frisk og rent. Ved brug af en laundry tonic hjælper den ikke kun med at fjerne dårlig lugt, men den tilføjer også en behagelig og frisk duft til dit vasketøj.   

Tilføj et par dråber af vores laundry tonic som er lavet af æteriske olie (som lavendel) til din vaskemaskine eller tørretumbler. Når du er klar til at vaske tøj, skal du spraye toneren let på dit tøj før vask og nyde den dejlige duft, der kommer fra dit tøj, når det kommer ud af vaskemaskinen. Du kan også bruge en laundry tonic som en duft til tørretumbler. Spray 4-6 pift på dine Simple Goods tørrebolde eller på en klud og put det med i tøjet i tumbleren. Sig farvel til glansløse vaskedage og hej til en frisk, forfriskende vaskeoplevelse med vasketonic.

Sådan får du dit vasketøj til at dufte godt med laundry tonic- Simple Goods

Laundry Tonic lavet af naturlige og økologiske æteriske olier

Hvad mere kan man sige, end det er muligt at få dit vasketøj til at dufte fantastisk med laundry tonic! Det koster ikke jorden, og efterlader dig med et rent, friskt og velduftende vasketøj på ingen tid! Hvem vidste, hvor nemt det var at få sit vasketøj til at dufte fantastisk uden dyre vaskemidler eller skyllemidler? En laundry tonic er en perfekt måde at tilføje duft til tørretumbler og vaskemaskinen. Simple Goods laundry tonic tilføjer et ekstra lag af komfort, vel vidende at det er lavet af naturlige ingredienser. 

 

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Blog posts

Forberedelse af sommerhus: En omfattende rengøringsguide - Simple Goods

Forberedelse af sommerhus: En omfattende rengøringsguide

Af Stephanie Ngo

Når solen skinner klarere, og dagene bliver længere, ved vi, at sommeren nærmer sig – og det kan betyde afslappende dage i sommerhuset. Men før du kan synke ned i liggestolen og...

Læs mere
Hvorfor skal du vælge håndsæbe med Probiotika? Simple Goods - Probiotisk håndsæbe

Hvorfor skal du vælge håndsæbe med Probiotika?

Af Stephanie Ngo

I takt med at vi bliver mere bevidste over, hvilke produkter vi bruger og deres påvirkning på vores planet, har probiotisk sæbe vundet frem som et populært og bæredygtigt alternativ til...

Læs mere