Fri fragt på ordrer over 399 DKK*

14 dages returret

Din kurv

Din kurv er tom

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Prøv disse

Sådan får du røglugt ud af dit tøj

Sådan får du røglugt ud af dit tøj

Sig farvel til røgfyldt tøj med disse enkle tips

Røglugt kan være en genstridig og ubehagelig lugt, der bliver siddende på tøjet længe efter, at du har forladt et røgfyldt miljø. Det skyldes, at røgpartikler er bittesmå og nemt kan trænge ind i fibrene i dit tøj, hvilket gør det svært at fjerne lugten. Jo længere tid dit tøj udsættes for røg, jo sværere bliver det at slippe af med lugten. Læs med her, og find ud af, hvordan du kan friske dit tøj op, så du lugter frisk og rent i stedet for røg.

Hurtige løsninger til at fjerne røglugt 

Hvis du har travlt og har brug for at slippe af med røglugt fra dit tøj, er der et par hurtige løsninger, du kan prøve. En metode er at hænge tøjet udenfor i den friske luft i et par timer. Den naturlige brise og sollyset kan hjælpe med at sprede røgpartiklerne og friske dit tøj op. En anden mulighed er at bruge en opfriskningsspray eller en blanding af eddike og vand til at spraye på tøjet og derefter lade det lufttørre.

Dybderensning ved genstridig røglugt

Ved mere genstridig røglugt kan det være nødvendigt med en dybderensning. Start med at vaske dit tøj i varmt vand med et stærkt vaskemiddel fra Simple Goods. Du kan også tilføje en kop hvid eddike til vaskecyklussen for at hjælpe med at neutralisere lugten. Hvis lugten fortsætter, kan du prøve at lægge tøjet i blød i en blanding af vand og bagepulver i et par timer, før du vasker det igen. Hvis det er sarte stoffer, kan du overveje at få dem specialbehandlet på et professionelt renseri.

Tag tøjet i tørretumbleren

Tørretumbleren kan også være effektiv i at fjerne røglugt i tøj. Put dit tøj i tørretumbleren og tilsæt Simple Goods Laundry Tonic til dit tøj eller på nogle Tørrebolde. Vores Laundry Tonic hjælper med at fjerne lugt i tøjet og giver det en frisk duft. 

Med disse tips kan du nemt slippe af med røglugt fra dit tøj og nyde friskduftende tøj igen. Lad ikke røgfyldte omgivelser ødelægge dit yndlingstøj - prøv disse metoder og sig farvel til røgfyldt tøj for altid.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blog posts

Den ultimative guide til eksklusiv luksus håndsæbe - Simple Goods håndsæbe

Den ultimative guide til luksus håndsæbe

Af Stephanie Ngo

Der er noget tilfredsstillende ved at forkæle sig selv med luksuriøse produkter, især når det drejer sig om noget så intimt og dagligt som håndhygiejne. Vores hjem er vores personlige...

Læs mere
En stilren glasflaske til håndsæbe og opvaskesæbe - Simple Goods

En stilren glasflaske til håndsæbe og opvaskesæbe

Af Stephanie Ngo

Bæredygtig elegance ved din køkkenvask  At integrere bæredygtige alternativer ind i vores daglige rengøringsrutine kan være den ultimative kombination af stil og ansvar. En simple, men elegant brun glasflaske, som...

Læs mere